1: kom and the typewriter: Kucing Itu Comel **utk kucing berumur 18 tahun dan keatas shj**

16.6.11

Kucing Itu Comel **utk kucing berumur 18 tahun dan keatas shj**

satu kerekodan sgguh utk aku tidak update behlog selame ni
sori la ye kengkawan...klu korg tgh stdy korg xpaham..sbb aku pun xphm wlpun aku dh xstdy..paham?
dlm sepanjang2 aku diam neh, ni je aku highlight? msti korg nyesal tahap dewa bile bace..
ekceli, aku keep on fotografi lg but xde ms nk uplod sbb intrnet tahap siput baby! ggrr...
menjadi2 la kemalasan nk update behlog!

btw, ni aku nk cite psl 2mlm lepas..ade sekor ank kucing bapak la gile haram comel..
bapak comel gile! aku pun dh konpius bapak ke anak kucing tu yg comel!
umur dlm bru setaun kucing..eh sebulan kot..tp mate die dh terbukak..
die main nyorok2 manje bwh moto rxz buruk kunun2 aku trgoda la kunun..
aku buat xlayan last2 die dtg buat muke kucing kesian..
xpsl2 aku jd kesian...tp kecik gile kucing tu! dh la bulu kembang..gurrrrrgurrrrr (bunyi kucing)
dgn penuh macho hati kaca ni aku pun ambik la..
tp aku xdela g gigit leher al-kucing tu masuk umah..over la kau nyah!

trpkir jugak cmne nk bela kat umh sewa aku..
mber2 aku kompom la xkasi..kucing mane pndai flush toilet..toilet duduk plak tuh..
sian plak kucing tu nk berak cangkung 4 kaki kat tndas duduk...boleh bayang?
lg satu, masalah penyusuan...cmna aku nk kasi? skali pun aku leh beranak gune sistem tabung uji
tp aku mane leh kuarkn susu??
mak kucing ade 8, aku ade 2 je...aku plak dilema nk bli susu tepung apekah, nk bli lampin dripers ke mami poko??ade ke size xxxxxs? xkn nk kasi pkai boxer aku?? aaargggh....kering la aku yg dh kering nih!
lantak jela...pahala besar berbakti pd anak kucing piatu neh kan...

kebetulan ade susu soya dlm peti sejuk..aku pun kasi la kat ank kuhcing tu..eh..jgn pikir bukan2..
aku ltk dlm piring la pandai, xkn aku nk ltk kat i nye ehem2 kunun2 mcm nk jd mak mithali kan...
blm sempat aku tonyoh kepale ank kucing tu pksa die minum soya tuh, tibe2 pintu berbunyi...
aku pi2 je...
puhhhh....janda mak aiiii...janda dtg umah aku...
janda sape la plak neh dtg mlm2 ni...dah ler pkai seksi..aku plak pkai boxer singlet je...aiyoo...
trgugat iman aku neh...dgn lenggang lenggok ala2 catwalk die dekat kat aku...aku pun bukak la pintu grill..
aku tnye nk cari sape? die diam....aku tnye lg ni 
"apsl neh dtg cni seksi mlm2...xtkut ke JAIS?"
die diam lg....die tgk aku ats bwh..kiri kanan...depan blkg...jeling seksi plak tu....
siap buat gaya jilat bibir lg gitu gggrrrr..bibir munggil nye...
peluh jantan aku pun dh kuar.
aiyooo....time2 aku pkai boxer la kau nk dtg....syaitooooonirrrajimmmmmmm....
die dekat kat aku...siap gesel kaki aku lg tu nyah...
bulu kakinye yg sepui2 bahase menyape bulu kakiku yg kerinting ala2 justin timberlake...
aku dh jeling2 kat luar pintu kot2 ade org tgk...
tibe2 baby kucing td mengiaww.... 
"meooowww....meoowwww...." cmtu la bunyi nye...
aku bisik dlm hati...."jgnla kau kcu aku wahai ank kucing piatu..pleasseee gv me some space"
"potong stim betul!!"
sambil tgn trpaut rapat di dada
lantas si janda tu pun tgk blkg...trus die g dapur...
aku ckp "eh, awk nk g mane tu?"
"tu kucing sesat tu, biar jela" 
die xendah pun aku ckp...kurang hajor btul..dhla dr td sepatah pun xcakap...
masuk pun xbagi salam..kasi gesel2 ade la
tggu punye tggu punye tggu punye tggu punye tggu...
janda td kuar...angkat bontot die n jalan tonggek2 melepasi aku...

aku pun........................................................

"ekelaaa kau jandaaaa!! anak kau rupenye!! td bukan main goda aku"
"tanpa seurat benang plak tuh! jage la ank kau betul2! bikin aku goyang je ciss...."
"ciss...dan ciss...dan cisss lagi! n ciss utk korg jugak, wakakakakaa!"
"siap kau janda!" kataku penuh kesumat..
..
..
..
dan akhirnye
aku pun mengepost entry ini utk korg dikenakan...mekasih..
wasalamm...ape pun xboleh!

*ini kucing gua*
*mate die biru sbb mix portugis ngn filipino, same mcm tuan die*
huahuahuahua

38 comments:

syafeeqa said...

encik kamal memg suka buat entry kenakan org kann kann..

apa pun tak boleh

kamarukom said...

besela cik piqa...nk cari makan....huahuahua

alyaclumsy said...

nak kucing tu, huahua

kamarukom said...

xbleh!! itu kucing ahmad albab yg punyaaaa!! ding ding ding kediding dingg~~~ ding ding ding kediding dinngg~~ lalalala~~~

naqiah said...

hahahaha.. todia... ingt janda mana tadi.. kah3.. nak kucing 2.. :(

kamarukom said...

dah2...bekas kucing awk lg comel...xleh tahan...nnt kt g kedai kucing mau? ;)

saiazuan said...

kucing itu memang comel~

kamarukom said...

heheh...tu aku sbnrnye saiazuan...pkai topeng kucing je ;p

saljihitam said...

haha dah nak sama kaler dah mata tu dengan header tu. ehehehe

Bulan said...

zzzzzzzz..rse nak hempok2 je kamal.

waalllaa! said...

adeehh..aku tertipu..tapi aku dah boleh agak dahhhh..hehehe

marina anakcikbob said...

ciss! ciss! dengan kucing janda pun jadi. ciss sungguh!

weh, pinjam kucing!

cik chinta said...

saya da xstudy, tapi saya tak paham nape hencik kamal lama gile tak hupdate ;p

Hanis MY said...

ahaha pengsan, nasib baik sebelum baca dh scroll bawah, pastu masa baca part janda tu dtg dh agak dah kucing hehe...

nurul huda jumri said...

kucing mmg cute+manje!!

suke kucing!

EyEdA said...

hahaha..aku x terkena pon mal..
dah agak dah

Nur Hani said...

tak leh bla. boleh lak compare 8:2 :D cantik kucing tu. jantan ke betina tu ?

p/s: dah jenjalan conquer malaysia lom ? : )

fairuz alwani said...

ceittt. HAHAH. tgk la, mlm nnti kucing mata biru yg comel tu akan hilang~ WAHAHAHAHAHAHAHA (gelaktakberapanakjahatsangat)

cik bahulu oren said...

nk mata dia :P

meowwmania said...

syukur alhamdulillah...mujur anak kucing tu masih ada ibunya kalau tak kesian dia

eh comel lah ur cat cantik mata dia :)

akiN aMar said...

hahhaaa dari awal gua baca gua dah agak dah ni mst entry nak pekena org ni...hahhaha shengal!;p

bLaCk | maWaR said...

ahhh~ tensen2...mang terkena ah ^^v

**::CIKNUURUL::** said...

ni soklan sengal CN mlm ni,..janda tu org ke mak janda kucing td?,.ayoyoyo,aku dh pening ini hari,.huhu,.bro,sin chan sihat?,.lme dh xsmbang ngn die,.hakhakhak,.

Nesa Wazir said...

hahahaha..adoi~~ ape pn x boleh! ==

comel la kucen en. kamal ;D

Nadia Mashuri said...

hehee..
agak dah...

zamira said...

haha...mnggode btol eh janda 2..hahaha...nasib die xbwk bekas laki dye=p

meaw said...

mix portugis n filipino? meaw tgk cam vietnam n myanmar je :P

HaNa Hani said...

ceh! janda kucing upenye
^_^

chuu muqhlis said...

kerekodan. dasat tol word uh >.<
btw, twu2 pulak kucin tu janda =,=

✿nenek moden✿ said...

ko xde ke yg mix dengan bagla ke???ahahhaha..leh kasi aku satu??huhu

Idati Malek said...

haha..begitu lama skali utk anda mng'update blog yep.

Pistachio said...

apeeee pun tak buleyyyy...



buley tuju lagu?

Bob Merley said...

bro ape cerita? ape buat skrg?

Apih El Nino said...

Pakai contact lens siot. Haha.

tat!n said...

kamal kom sengettttttt!! hahaha..mane ko tau mak kucing tu jande weh?ko da g cek ea??hahahah.. :p

Anis anak wong said...

hahahaha..engatkan janda mane,,,upenye makkucing...
hey, bdway , suke tgk vdeo utube tuh..

BlueberrY CheesE said...

hhahaha!buat suspens aje!hahaha.
anak kucing tu chomellllll gilerrrr!!

Miss Nadya said...

siyesly aku cakap..entry ko buat aku nak baca smpai habis lah bro..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...