1: kom and the typewriter: aku, dia & vintage photo contest

25.2.11

aku, dia & vintage photo contest

 
=====TAMAT DAAA=====






lai lai lai itu pakcik itu makcik adik kakak abg lai lai lai~
sprti yg wa cakap itu hali wa mau buat itu contest maa~~
ni contest namenye
aku, dia & vintage
**contest anda & beruang dh ade org buat**

n ini syarat nye okey~
1)itu gmbaq cmna pun talak kesah jnji edit kasi nmpk vintage n oldskul n oliginal dr anda
**ade muke sndri lg bgus, so keoriginalitian trjage**
2)letak kan skali gmbr asal   **update**
3)boleh lbih dr 1 but only da best akn di judge
**if ciplak, disqualify okey**
**contohnye**


.....
**get it?**
abes simple leh gune on9 editor mcm picnik tau!

4)buat entry psl contest ini link kan ke sini wokey ye amoi apek..*xyh copy syarat pun xpe*
5)folo ini belog...
6)letak ini banner kat lu punya sidebar pstu link kan ke entry wa ni okey <<--xreti xpela kot f(o_0)
7)post link anda kat komen bwh ni ye...
8)tag itu 3 atau lebih lu punya kawan2...
9)tamat tempoh smpai itu  25 FEB 2011 wokey...


10)gmbr boleh tukar 2kali sahaja n limit 5 keping

itu hadiah aaa smpai nombot 3
nombot 1 wa kasi ini.
.
.
**fujifilm instax mini**
**polaroid camera...hrga estimated 6000yen**

nombot 2 dan 3 lu olang boleh pilih mana2 patung dlm wa punya entry sblm ini..lu pilih bukan wa pilih..
wa pilih itu pemenang bkan sbb itu lu punye comel tp lu punya kekreatifan gmba itu okey~
cool down sbb tmpoh ms byk lg! so choose ur best pic okey!

636 comments:

1 – 200 of 636   Newer›   Newest»
leen said...

nak nak even bukan dslr kn kn ..tape,lu tggu ya ? haha,buat amek gmba kawen

kamarukom said...

dslr?haha mampuih gwa utk 8bulan haha..sile2 join ye

farizawr said...

ow mannnn! fuuuuuu O_o"

Aezlika said...

nak joinnn! haha brb :P

kamarukom said...

masuk jgn xmasuk hehe~ byk ms lg utk amik gmbr..edit btul2 ye kawan2 hehehe

Saving Huda said...

pegh sumpah ramai joen ni polaroid kot hadiah gila kaya hoii!
btw gila stlh sekian lama tak jejak sini amboi followers beratus!

kamarukom said...

woih hudaa~~ ko nk join x? menarik kan?! polaroid beb haha..aku pun xdak lg hahaha

nub said...

takmau aa join. da taw ang mnang. haha

Saving Huda said...

menarik sangat aku siap check flickr lagi gmbr ape ade hikz.okay kita tgk lps xm nnt insyaAllah.btw naise la bley buat contest dah

sarah abadan said...

fuiyooo bestnye hadiah...ni mimpi ke ape? *mata pinar2, terjaga dari tido +.+

kamarukom said...

nub>aku xmasuk la ngek haha
huda>yeahhh! ko jgn kalahkn sume org weh hahaha.yabai ko neh
sarah>bgun bgun bgun cik gimau! haha

Nur Muhd Amin said...

I WANNA JOIN !

sarah abadan said...

eh org nak tido balek la...hujan kat sini...best hibernasi mcm beruang...harharhar

Aynn said...

kalau letak 2 gambar boleh?

kamarukom said...

boleh..tp sy amik yg da best okey~

fairuz alwani said...

wahhhhh. nk join lah !

nadzirah said...

wa..hadiah die bes2!! nak join..!!

sukehatiaku said...

oke na join !! HAHAHA.. suke2!!

Hanis MY said...

owhh tidakkk mulai hari ni nk blaja edit gambar huhu...amek gambar pun tak pass lagi...ganbatte to me...

zee ong said...

woahhh..gilaa..kom nak...
nak join dan nak lomo tuu..nak jugakkkkk..

Encik Luncai said...

manarik bangat..gue mesti join. :-)

lavender harum wangi said...

wohoo~ buat kontes la plak.. gua tgk2 dulu, kalau dah dtg seru, gua join! haha :D

ADfeez said...

waaa.. adiah besh.. tp x gheti nk mengedit gmbo...
aih kam.. bukan da janji nk bg aD ka patung tu? :P

Aezlika said...

datang check balik tgk ada org da submit lom..nak kena tgk gak kan competitors hahaha

Dilla Nur said...

tingin nk join...tp tatot...hua3

.diyana. said...

nampak cam menarik..
nak join jugak la...
:)

Aynn said...

dah join dah.

http://thisisaynn.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

akiN aMar said...

bestnya hadiah...^^
tp harapan la nak menang..hee

sarah abadan said...

beruang! nak join ea! tapi cam malu2 kambeng la nak join...x reti edit gambo...hahahak XD

kamarukom said...

heyhey! masuk2 jgn segan! blum cube blum tau ye akin dilla aezlika sarah n others okey! jd mcm our 1st contestant aynn! bgus n konfiden :) i loike! hehe

princess laila said...

wahhh..kamu buat kontest yah? nampk best lak tuh kontest nih.. sure gempak! laila na join nanti :)

awl entry..engat panggil saye~hahaha

Iena said...

http://naomel.blogspot.com/2011/02/kontest-aku-dia-dan-vintage-photo.html

Dah siap! Nak join eh, hee :D

Encik Luncai said...

rasanya kena masukkan gambar sebelum (asal) dan selepas (edit vintage) untuk mengekalkan hak cipta.. kalau dah siap vintage takot hak pakcik google.. pendapat gue je..pape pun atas tuan blog la..hehe

tyka :) said...

nak join :D

http://tykateqa.blogspot.com/2011/02/kontest-aku-dia-dan-vintage.html

good luck guys :)

kamarukom said...

tenkiu yg join!
luncai>wahhh!! anda sgt betul!! kene ubah la ni syarat nih..hahak tenkiu luncai!

Inspirationalefeks said...

bro,hadiah masyuk la, nak ikut ...

Inspirationalefeks said...

bro, edited vintage boley tak ? contoh nyer , dlm stu gmbr tu byk gmbr :)

eRza farEeha said...

nk join!!haha

Siti Noraisyah said...

nak join... sbb nak hadiah utama tu.. huhuuuu....

kamarukom said...

inspirationalefeks>boleh2..jnji gmbr tu nmpk vintage n ko ltkkn skali gmbr ori okey
erza!>haaa masuk masuk masuk!! hehe

kamarukom said...

aisyah>hhehehehe masukk~~ xpe byk ms lg nk edit..byk chance lg tu :)

Encik Luncai said...

join jangan tak join..kalau korang tak join aku sebat hadiah utama ni..wakaka

kamarukom said...

hahaha...luncai dh brsuare tu abeslaa hahaha

cik Dil said...

uuwwaahh..nak joinn2..tapi assgnmnent lum siap lg..nantii cik Dil join..heehe

Iena said...

http://naomel.blogspot.com/2011/02/kontest-aku-dia-dan-vintage-photo.html

Dah letak gambar original..

Bahijah~ said...

slm cik kamarukom...
nk kasi award tuk follower yg ke satus(100)..
teng kayu..:)

http://2.bp.blogspot.com/_fdgoTFx7tGk/TUourCNFiRI/AAAAAAAAAZw/o9LAA_5Ly_8/s205/7R0Ag.gif

Bahijah~ said...

...

mishy weird to do? ! said...

enche hindustan :
saye suda join ini contest~

http://mystyleweird.blogspot.com/2011/02/pinnn-pinnn-contestcontest-aku-dia.html

Hakeem Bolkiah //24:7 said...

nahhhhh dooood http://hakeem-bolkiah.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html hehe

xcyber said...

wan k join tp kan wa x reti woo nk buat

mq said...

Dahhh! ;D I followed you jugak,insyaAllah rules semua dah dipenuhii! Terima kasih daun keladi :)

http://jellybeanbelly.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dia-vintage.html

kamarukom said...

wow...sume peserta stkt ni hebat2 belaka2

Adda said...

okay . dah follow . dah letak kat sidebar . kalau ade pape lagi bgtau ea ?

http://fabullme.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

Bulan Dilangit Osaka Biru said...

hai tuan punya belog..
saya sudah join contest ini..

http://bulanyangmenggantungdilangitosaka.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dia-vintage-photo.html

kamarukom said...

tenkiu adda & bulan :) gmbr korg mantop~~~~~ urghh..dh stat pening hahaha

faTIN NORALBAniaH__baniE said...

dah join:)
http://fanialulaby.blogspot.com/2011/02/aku-dia-dan-vintage.html

bannie:]

tq wat contest nihhh

Meya Dollika said...

meya join jugak ...

http://meyalolyppop.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dia-vintage-photo.html

fairuz alwani said...

sudah join !

tenangkan hati baru tgk. hahaha.

http://budakecikcomot.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

harap2 terpilih. amin...

nadhrah said...

uiyoooo..~ bez..~~

faTIN NORALBAniaH__baniE said...

tq ea da singgah blog saye:)

syafeeqa said...

dah berapa kali buka tutup. buka blog bro kom nieyh.


nak join. tapi nak usha gambar org lain duluuu. haha.

cepat lah. yg lain join reramai weyhh.

nak kasi suprise sikit. HAHAHA.
=P

fara_dikri said...

join :)

http://journeyofmysucklife.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dia-dan-vintage.html

Nur Hani said...

gila best dapat polaroid weh ! pergh, mmg mencari fujufilm instax tu kat malaysia. punya payah nak dapat =__="

xreti edit gambo la =__="

Encik Luncai said...

tergugat jugak tengok gambar2 dorang yang join.. good luck :)

syafeeqa said...

bro kom. peeqa sulah join.memandangkan dah nak balik u nieyh. assgment pun berlambak. ini j yang mampuuuu.


http://syafeeqadam.blogspot.com/2011/02/photo-contest-aku-dia-vintage.html

Salfiza said...

best la contest ni...
paling best adiah dia kot...hehe

sarah abadan said...

uit...saye join!

http://sarahabadan.blogspot.com/2011/02/aku-dia-dan-vintage-photo-contest.html

Aezlika said...

okaaaay dah join!! :D

http://pluckthepoppy.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

Zueriya said...

nak join!

KERTAS A4 BLOG said...

Gua jOinnnn sekaki setangan... ngehehhehe!

Aku, Dia & Vintage Contest

Join jangan tak join! :p

zOeY zAu YaH said...

salam...saya baru join..

http://zoeyzauyah.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

tq =)

KERTAS A4 BLOG said...

aku tambah lagi 2 pic...heheh.. da ko kate tak kisah brape pic...aku ingat nak letak 100 pic... mane tau kene satu ngahhahahas!

p/s: luncai ade awek? :p

Sabbrye Abas said...

saya join
http://sabbryeabas.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

Cik Embun said...

saya join..

http://cucucikembun.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

Faliaa said...

saya jOin ya!
http://aliaapunyabelog.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dia-vintage.html

RaraTan said...

yaww ! na join bule ? tapii ... ta chantek ouh . wahahaha XD
http://1234cuppycakes.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

Nur Muhd Amin said...

hello bro , mcm mana nak letak banner ? LOL sorry ajar sikit , banner mana nak amik ? ni link saya . http://nurmuhdamin.blogspot.com/2011/02/photo-contest.html

ahmadbaihaqie abdrazak said...

wa banyak suka itu gambar kimi ma.stylo ma.haha

Hana-wonnie said...

so sori..huhu tu x siap ag sbenarnyer.. sbb kena g tusyen so,stop dulu.. x sempat tag org ag.. nk add ag gambar dlm post tu... bole kn? :)

aynal said...

WAHHH LOMOOO <3 AWWW saya memang minat and dah lama nak LOMO nehh.

saya join :)

http://bubbleblingflow.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-contest.html

aynal said...

kamarukom: HEHE welcome :) lagipunn saya memangg nak menang HADIAH LOMO tuh :) saya memang dah lama nak mengidam LOMO tuh :) thank you

Hana-wonnie said...

saye dh siap kn.. :)

http://good-light.blogspot.com

ali said...

abg, camne nak tag ehh ? tak tahu ... hahha

http://alikesekolah.blogspot.com/2011/02/kontest-aku-dia-dan-vintage-photo.html

cik wanie LovelA said...

like this masmilow

:: cik leeNa :: said...

wOot.. wOot....;p
saya join....

http://aqadakamo.blogspot.com/

acan ketot said...

nk join2!!!!

acan ketot said...

http://acanketot.blogspot.com/2011/02/contest-akudia-photo-contest.html

da join........hehehe

nabilah said...

nak join !

heyinitentangsaya.blogspot.com

nurana nizam said...

http://ananizam.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dia-vintage.html

:)

NES JAMIL said...

HEE SUKAAAAAA

http://gigantor-meetballs.blogspot.com/

YEAYY NA JOINN

nes jamil said...

http://gigantor-meetballs.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-contest-wahh-first-time.html

yeay nak joinnnn :)
nak camera tuuu

MiszFieqa♥ said...

dah join tau :)

http://strawberrycontest.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

blog fieqa : http://strawberryfieqa.blogspot.com/

Hanna Hud said...

saya join ini contest ye ;)

http://hannaaaaaaaaaa.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

syaza nazura. said...

http://syazanazura.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

done :)

:: Little Kouru:: said...

Homework dah siap.

http://wwwbucklemyshoes.blogspot.com/2011/02/akudia-dan-vintage-photo-contest.html

Done.Seriously ada lagi gambar yang lebih baik dari ni.Nak usha sila pergi blog saya ye.haaha

syg yatt said...

dah join =)

http://lovenazmionly.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

Farhanaa :) said...

dh siap entry . sudi melawat eh :) http://shroudedwithinfluences.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-contest.html

Farhanaa :) said...

act join contest ni bukanlah tujuan nak dapatkan first prize tu , sebab ase mcm xbole dapat je :) sje nak mencuba nasib . disamping mencungkil bakal pengeditan nih . hehe . but , hope sgt-2 terpilih la antara semua sebab contestant semua hebat-2 belaka :) so , ana dh join ye abg macho :)

taufiq helios said...

haaa!!! ni aku dah join dah :)

http://taufiqhelios.blogspot.com/2011/02/aku-dia-dan-vintage-by-kamal-kom.html

hadiah...hadiah..hadiah...ekekeke

cik bahulu oren said...

nk masuk :D

Muazz Adley said...

http://muazzadley.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

da join...tngok la ea..
:D

aienz nawawi said...

huhu
nak join buleyh??
hehe

aienz nawawi said...

dah join =)
hehe

http://cikaienznawawi.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

NOOR FATIN said...

saya join!!

http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/02/aku-dia-dan-vintage.html

check tauu

i'm lala said...

saye join! semalam salah kasi link..maap ye;D

ni baru betol http://heyinitentangsaya.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dia-vintage.html

Fireworks, Joel Leslie said...

saya join okay ? *walaupun tau x da harapan nak mng. just try. :)

http://youreextremelyhot.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

drkcrmsn said...
This comment has been removed by the author.
Juz Call Me Sharz said...

saya nak join contest nie.. =D


http://sharzandcatz.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

drkcrmsn said...

wahh! contest yang menarikk! hehe. sebab tu joiin ni. :)

http://asfaezzahabkarim.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

Coretan Budak Nakal (Hery) said...

nak join wehhh
ni link aku :P
http://cardiolisis.blogspot.com/2011/02/hye-korang-nak-join-contestjom-kita.html

idAti mALek said...

hohobaru balik ganu ni...adeih tak dak plak gambar vintage..kekekke

aisyah amanina said...

dah joinnnn :D

http://echaastory.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

thanks :)

cik bahulu oren said...

nk bear nk bear
hahahaa..dah join

http://bahuluoren.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

specto said...

akhey nye..
pheww.. join jugak :) *kelegaan

http://spectomelihatalam.blogspot.com/2011/02/vintage-photo-contest.html

selamat melihat.

Tasha said...

Nak join ! By the way , dh siap ! Hee :D

http://tashakhalid.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-contest.html

Tengok nya jgn tak tgk ! ;)

Miss Ran said...

http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/02/aku-dia-dan-vintage-contest.html

hehe try to join macm nk mati..intrnet lembbbbbbbbbbbb

n i k l i s a said...

sekadar coba saje. LOL.

http://akuskevampire.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

Coretan Budak Nakal (Hery) said...

Kalu tukar gambar boleh dop?? hehehe segan seyhh

kamarukom said...

buleh2..tp makesure bgtau okey bro

thePrincess said...

gamba siap japgi. haha konfiden je kan.. nak juin tapi kene usha gamba yg kengkonon lawa dulu. lambat lagi an trikh tutup? kire on jela . gagaga

k h a d i j a said...

mr otomen, jija menjoinkan diri.

nah, ini dia

http://khadijasakaria.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

sila lah lihat :)

Lynn La Loy リンダ said...

eh, hye kamal.. ingat lagi x?

arghhhhhh.. i want it! suka sangat dengan instax ni.. :) macam nak join lah!

Lynn La Loy リンダ said...

Finally.. i;m done. tak tau oke ke tak pada pandangan u. :P

http://lynnlaloy.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

Inspirationalefeks said...

bro, ak dh siap gmbr2 vintage aku, ni terbaik dari kotak lama aku, harap dapt menang .huhu .. eh, tenet aku lembab , ko nak thu brapa lama ak nak upload gmbr ? berjam2. . xterkira.. haha .. blame myUNI because tenet lembab ...
satu lagi, banner aku akn letak tpi tggu tenet aku ok ,tadi aku add widget pstu loading lama gile ..

ni link aku :
http://inspirationalefeks.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dia-vintage-by.html

Miera said...

aku juin ini kontes yaa!! ;)

http://diguanarr.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

fizanaf said...

pergi sini ;)

http://fizanaf.blogspot.com/2011/02/akudia-dan-vintage.html

MiaJie said...

http://miajie.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

Nah awak..
Awak awak..
mia join..=))

yong_liza said...

join gak ^^

http://flizzy86.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

nazriey jusoh said...

aku pun nak join....
dah siap dah entry aku....
same laa....tenet low....
tp nak try gak....
hehehe.....

ni link aku...

http://nazrieyjusoh.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dia-vintage.html

naqiah said...

http://naqiahothman.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

u.. dh join

Black_roses92 said...

join!

http://black-roses92.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

thanks. ;)

dotdotsekian said...

uit..bile habes contest ni?? nak join la..huhu

Lina Khairunisa said...

lina join :D
http://linana94.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

Salam alayk tuan penganjur...

Naz join sama contest ni :-

http://yslgalz213.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

kalu naz emailkan jer gmbar2 tu bole tak? huhu

naz mmg disablekan right click... :(

sitinurulafiah said...

sy nak join contest awaklahh :)

http://sitinurulafiah.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

terima kasih :)

pak long said...

salam tuan umah...
hamba nak masuk kontest ini..
ni link hamba..



http://paklongsifu.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

MiZ Rayy said...

sy pon nk join gak la... heheee...



http://boneka91.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dia-dan-vintage.html

amira afiqah said...

pinpin!

oyeah.oyeah..join contest pakcik muda!

nah ambik ni.pergi tengok dan kaji.HAHA.tq :)

http://maksayacikguekonomi.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo.html

RehanyJG said...

nak joinnnnnn tapi blog saya masih baruuuu sgt2! takde follower lagi~ HAHAHA ;p agak2 sempat tak nak join contest ni? nak polaroid tu sgt3~~-_-
korang jomlah join blog saya~ http://honeydoomey.blogspot.com/
hehehe~:D:D

apisv2 said...

join!
http://apisv3.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

Cik Tqah said...

join sudah.. :)
http://atieshaadriana.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

Rehany Park said...

pakcik!! saya confirm joinn :D:D gambar dah siap, tunggu nak yg lain2 upload dulu. hehehe :) thanks!!

man yusoef said...

siap!! haha

http://manyusoef.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

fiq. said...

ni ha link dy :)
Take a look oke
thnx

http://kulitkalercoklat.blogspot.com/2011/02/aku-semangat-nak-join-contest-aku-dia.html

MIZZ SUE said...

NAK JOIN..TAPI GAMBR DAH SIAP EDIT..YG ORI DAH TERPADAM ...CAMNE YER

cik bahulu oren said...

gmbr yg ori da xde
pc tgglm kena bnjir aritu
sobsob...
da tu cmne
gmbr yg join cntest ni yg da edit then upload kt myspace dulu
pnyrtaan diterima x? T__T

MAKCEK bukan NENEK said...

huwaaaaaaaaaaaa lomooooooooo!!!
kalao fisheye mst best . kehkeh
gila gila gila aku nk join . huu

tunggu sat nk edit2 . haishh

FazliShukor said...
This comment has been removed by the author.
FazliShukor said...

DAH JOIN!!JANGAN LUPE DATANG JENGUK YERK :D

http://fazlishukor.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

EJA said...

kamu rupanya yg buat contest ni.semua blog yg eja pergi cerita pasal contest ni.hihi...sesangat popular.btw..thanks 4 visiting my blog!

ainyasmin said...

kite dah tukar tau gambar contest tu . hihi thanks

nes jamil :) said...

kite dah tukar tau gambar contest tu . hihi thanks

Drunbella Khoo said...

sy sahut cabaran awak.
eh.
hihihihi.
hope penyertaan sy neh diterima.
tq.
(^___^)v
neh link sy.

http://drunbella.blogspot.com/2011/02/aku-dia-dan-vintage-photo-contest.html

:: anne_aNzaNar :: said...

enchek kom!!

mao join contest inieh!!

http://sepetlagigumux.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dia-vintage.html

p/s: nak bear..nak bear...nak bear..
(tapi lao dapat kamera pon ok,gak!!)

heee...^____^

tykaa said...
This comment has been removed by the author.
mahizan maira said...

join

http://kasihmu-mahizan.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

tykaa said...

i wanna join , i wanna join ^_^

http://tykaastorytella.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage_08.html

iyou said...

iyou join jugakkkk!!

http://iyou90.blogspot.com/2011/02/aku-pertaruhkan-3-gambar-sekaligus.html

farizawr said...

akhirnyer aku terpengaruh & join jgk contest ni.. fuuuufuuu (-_-")

dgn rasa rendah dirinya, hambe mempersembahkan.. kuikuikui

http://farizadesune.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

sarah mohamad said...

nak join jugeeek :)

sila terjah : http://sarahdandia.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

ziema cindalena said...

saye join ..tenks!!~ ^_^

http://cindalena.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

dotdotsekian said...

aku da join..haha.. make sure mng! haha

http://dotdotsekian.blogspot.com/2011/02/aku-dia-dan-vintage.html

syafiQakarim said...

gambar2 kat dlm ni serious cun
gila gila.. grr
mcm pes time dtg.hye ;p

lalalialia said...

sy join yer,,,boley yer,,
ini link nyer,,

http://lalalialia.blogspot.com/2011/02/akudia-vintage.html

thanx wat contest cambest :)

Si Gadis Pipi said...

gadis join tau :)

http://gadislesungpipi.blogspot.com/2011/02/akudia-vintage.html

aq islam said...

saya dah join...
http://aq-islam.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

faraa halim said...

saya dh join ;))

http://faraaaahalim.blogspot.com/2011/02/contestcontestcontest-akudia-dan.html

faraa halim said...

saya dh join ;))

http://faraaaahalim.blogspot.com/2011/02/contestcontestcontest-akudia-dan.html

Encik Luncai said...

giler hebat2 gambar dorang ni..makin pening la kepala ko nak pilih pemenang..aku dah siap entri pasal contest ni..nanti aku bagi link.. bagi laluan blogger lain join dulu..ermm..apesal masa kontest ni lama sgt bro..hehe

sicKo^ said...

nak join.. nak join... tungguuu..

SoLy SoLicious said...

saya sudah join...

http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dia-vintage.html

:)

Yuslia Suhana said...

saya dah join!!!hehehe

http://yusliasuhana.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dia-vintage.html

OdydOdif said...

saya dah daftar ;p

http://odydodif.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

OdydOdif said...

saya dah daftar ;p

http://odydodif.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

joy :) said...

nak join ^^

http://farah-archlaken.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

faz said...

http://monyetkakipanjang.blogspot.com/2011/02/saje-saje-nak-cube.html

nak cube laa !!
atas tuu link faz :)

SyahadaSubri said...

tuan blog, cheq dah join...

http://syahadasubri.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

xoxo!
cha

☀ Izzaty Hedry☀ said...

join...:)


http://cekedismanis.blogspot.com/2011/02/join-aku-dia-dan-vintage.html

☀ Izzaty Hedry☀ said...

join...:)


http://cekedismanis.blogspot.com/2011/02/join-aku-dia-dan-vintage.html

Inspirationalefeks said...

Bro, ni last edit ak, xnk ssh2 edit lg.. mnang ke klh , sma je ^^ jnji heppy, btw, gmbr sinchan kat sblh bottom-right tuh mbuatkan ak ktawa ..hohoo

http://inspirationalefeks.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dia-vintage-by.html

shira sharif said...

ramainya join :D heheh
nak join gak ^___________^ heheh

http://shirasharif.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

Nida said...

Salam perkenalan dari Kak Nida..

Haiyaaa, ini olang mahu join juga lorrrhhh..

Wa halap (harap)ada lejeki (rezeki)... ameeennnnn

http://along-nidar.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

id follower: Nida (follower yg ke 653)

tq :)

padle said...

aku join!!!

kom,ko buatlah pilihan dgn bijak k!



http://fadhlisipadle.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

padle said...

eh,silap copy link la plak..ni ha weh!


http://fadhlisipadle.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest_09.html

Nadt said...

Dah join. Pleaseeee..bagi i menang...cute sangat hadiah tu..nakkk!!

http://sayepunyebelog.blogspot.com/2011/02/aku-dia-dan-vintage-contest.html

+yntan+ said...

baru lepas join ;)

http://yntanyellowlovers.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

Nadt said...

rasa cam da tinggalkan link tadi. xpe..tinggal lagi sekali.

http://sayepunyebelog.blogspot.com/2011/02/aku-dia-dan-vintage-contest.html

plzzzzz...bagi ai menang. nak sangat hadiah tuuuu...

MAKCEK bukan NENEK said...

awat ramai ngat yang join nih . sobs sobss
takpe lah den pon nak join
meh terjah

http://saiapanic.blogspot.com/2011/02/cerita-aku-dia-dan-vintage.html

NurLailatul said...

ok, cik kom..saya mencuba..

http://ceklaila.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

sarah abadan said...

hahaha 25 feb plak dah?
apsal tak minggu depan ja...haha
mesti ang tgh pening2 kan...haha
awat ceq cakap mcm nub ni

Cute MuM said...

Cute Mum dah join..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

TQ

Nana said...

join
http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

Qaseh tia said...

saya join!

http://qasehblog.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

tq!

HAZIRAH SULAIMAN said...

http://aboutpepsy.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

syazaqilah said...

saya joinnn ! XD

khairul hisyam said...

gua join bro~ bagi gua Polaroid !!

http://khairulhisyambox.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

syazaqilah said...

http://syazacharylevi.blogspot.com/2011/02/aku-dia-dan-vintage-photo-contest.html

alyaclumsy said...

dah joinnn :)

http://dear-dairies.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dia-vintage.html

alyaclumsy said...

http://dear-dairies.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dia-vintage.html

«Oldest ‹Older   1 – 200 of 636   Newer› Newest»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...