1: kom and the typewriter: tgk cermin ade cabai celah gigi

12.12.10

tgk cermin ade cabai celah gigi

huarggghhhh!! @.@
hr ni bgun awl la plak..hr biase bgun lmbt tp hr ahad leh bgun awl! hah pelik sgguh..
mungkin sbb rally tdo sabtu bgun kul 3pm then tdo blk kul 6pm smpi 1am..
pstu smbung tdo blk kul 4am smpi la 8am..aaaa..
org len mate bengkak sbb stdy aku bengkak sbb tdo harharharuunnn..
owh hr ni trigt nk buat review psl movie aku hehe..
aku buat movie! hah xprnh trpkir..
...
...
ni ekceli smnjk tgk stop motion ni dlm youtube

wahh!!
sgt menarik kan?!
skali tgk video ni igtkn amatur je buat..rupenye ni videoclip..
pttler gempak smcm je..then g la usha2 "the making" utk vc ni
..
..
..

owh sgt gempak ^o^/
gune studio siap..n sblm tu siap buat animation lg..
haih..nth bile dpt buat smpai mcm ni (T_T")
...
...
so aku pun mncari idea nk buat cmne @_@
...
...
pap!
opochotmakhekaucantikbakjenniferlopez!
**aku agk melatah, realiti* *
trus trpkir dlm idea nk ltk rilakkuma! hahahashim

sbb lately byk sgt die jd model gmbr aku hehe..
klu nk suh sape2, mcm xde yg free n leceh nt aku suh buat itu ini kan..
nk plak yg aku trpkir tu diorg tgh dating, sape yg nk brlakon dating?
sume org kan dh berpakwe makwe, xpasal2 aku kene hentam nnt hahahaktuih..
n video ni amik ms smggu je aku buat..
amik gmbr, dhla kene tggu cerah..autumn mcm haram kot hujan lebat sane sini..
pilih lgu, haha yg ni lawak, siap kene mntk tlg mber aku carikan lgu comel..
ofkos la prmpuan, igt muke rempit mcm aku ni tau ke lgu2 comel?hahahalim..
kang ltk lagu negaraku kene banned mcm namawee bru tau..
sbb ms yg singkat tula yg byk lobang sane sini..mcm harem..smgt nk uplod kot..
klu brsabar lg edit sane sini msti lg best..tp dh xlarat..
byk lg bnde aku nk buat. T_T
total gmbr ade 1203 klu xsilap, gilokojang?!
okla..so cmtula ceritenye...
sbb utama nye adlh? xde keje..hahaha
so layankan ajela~~~
nahhh!!

nk kene buat video behind the scenes?hah xpayah!
...
...
p/s: aku gune powerDirector8



18 comments:

slippa_jep0n said...

man i like thiss...cant imagine the effort they put to complete the videoclip...n urs hot too bro!! but honestly in ma opinion...ur plot is running a bit slow and i dont get the moral values of the story....but still a hot vid...keep it up...^^ sorry if were being too simpon powell in this comment..no offense

kamarukom said...

haha..ko mmg simpon powell pun!
cmne leh aku xprsn komen kau ni nyah?
haha btw arigato 4 da kritikan mbina!
mata ganbarimaasssuu!

z@!m said...

ni kes xtkot ryunen r ni.. uhuk3..
*amacam kasar x?*

kamarukom said...

kasar jugak la ko apek..
xkene la ngn aku yg "lembut" ni
hahahahaktuih

slippa_jep0n said...

hak3...zaim pon pon nk jadik simpon powell jugakkk..haiyaaa....takpe ar bg die jer r....ako jadik j.Lo sudahhh...

kamarukom said...

fuiyoohhhh jLo~~~ ehem2 jLo~~
hahaha..trbayang2 deh

cik monster said...

alolo tomey2 nye video nie :)

kamarukom said...

heheh..tenkiu cik resakse :)

idAti mALek said...

cute :)

kamarukom said...

thanks cik idati ;))

farizawr said...

hish cemuih haku! *cobitcobit pipi rirakkuma yg kawaii*

kamarukom said...

hahak kontrol2 fariza ;p

amira afiqah bt mohd yusof said...

;DDD comel nye lahai. nak jugak menatang tu -.-" HAHA

kamarukom said...

hehe...tp comel manusia lg comel kot..kan amira kan?haha

amira afiqah bt mohd yusof said...

yeah.HAHA. tapi bnde tu comel lagi dari bear yg lain.-.-" <3 suka bnde tu..

kamarukom said...

bende tu ape plak amira??

RaraTan said...

YAWWWW ! sangat cumel ! sob3 ~

mq said...

yang her morning elegance tu smart giler kottt. tapi asal dia buat pompuan tu jalan cam hulk je.

yours cool jugak BTW, feeling-feeling antara bears lol. comel nak dua2 tu! nak gigit2 XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...