1: kom and the typewriter: sakit kepala? andalah pengubatnye~~

4.2.11

sakit kepala? andalah pengubatnye~~


woih peningnye kepale~
smnjak contestant sume kasi pic meletup2, kapla gwa pun rs nk meletup..haha
xpe2..aku rs rmai lg menunggu kat luar tu tgh shooting2 nyah2 auw kan..
xpe..mak xkesah la nyah~ edit kasi lawo ye..
smlm aku borak2 ngn mber aku then aku tnye die "ape ko rs psl vintage ni r?"
die pun jwb, dgn gaye modelnye, "kalau la aku pkai dress besar2, ade riben kat kepale,
pstu pgg kipas nyonya or payung kaler2, 
duk bersimpuh ats vespa then mamat yg bwk vespa tu pkai bju petak2 smbil lengan lipat"...
then dlm ht aku "wow! anda mmg vintage~"
yeah..dats the point, get it? mksudnye bile kite pndg gmbr tu
kite akn rs kite blk ke 1960's...or klu kite tgk ape yg ade dlm gmbr tu kite terigt zaman kecik2
tp jgnla nyah2 sekalian g amik org tgh brsalin kuar bby plak!
kunun vintage la tu trigt ms kuar dr perut mak..hek kau haha
gwa pun xdela lame sgt dlm fotografi ni..awl2 dpt camera still xtau ape yg aku nk shoot
lbih kpd trend la kunun..pelik tgk org sbb nk g midV jln2 tgk wyg pun bwk dslr..haha jadahnye.. 
n ape yg buat aku hepi tgk gmbr tu, xkesahla vintage ke potrait ke lomo ke
gune cmra hnset ke wbcam ke xpun gune cmra pki buang
yg penting ye nyah2 sekalian
dgn 1 keping gmbr ade bwk seribu drama, prmulaan, klimaks n ending..
so, lets njoy fotografi okey!


ini pun vintage jugak....jadahnye
**byk hint nih**
**sekadar gmbr hiasan je**

27 comments:

eRza farEeha said...

hoho..vintage...

Encik Luncai said...

tau xpe..gambar yang ditembak ada penceritaan..aku layan street photo je..kat pasar malam pun aku tembak..haha

kamarukom said...

hahaha...ape kate korg dua amik gmbr mcm pkcik hot kat ats tu hahak..shomelllll

Dilla Nur said...

telalu vintagenye...huaaa... :0

kamarukom said...

haha contoh je la~~ mane la tau kot2 gmbr edit korg lg mantop nt hehe

Hanis MY said...

Ahauww vintage sungguh pakcik tu suka lah posing dia hehe... ala dah nak balik ke? baru nk "berkenelen" (slang gedik) tak nak smbg master ke? mesti dh dpt keje ni... kalau rs nak buang tedi ke lion ke takyah ler buang pos ke sendai je hahaha..

kamarukom said...

haha..xpe kak hanis..kohai2 rmai lg kat cni hehe..tp jgnla doakn sy ryunen plak muahahaha..dpt brkenelen dlm blog pun dh ckp bgus hahak..ade jugak yg dr sendai rupenye...nk gune kuroneko ke?muahahaha

Salfiza said...

pasni nk shoot atas vespa..haha

anamizu said...

huh vintagenye! hak3

cik ana folow ye ^^
recent post : |sape HAQ???|

nub said...

kom hebat aa.. auwwwww. hhahaha

lavender harum wangi said...

yang last tu mmg vintage habes~!! hahaha :D

LINA JALIL said...

siapa kawan lu tu..wa nak knl dgn die boleh x? hahaha..die mmg vintage
*sedang mengingat dialog wa ngan lu smlm..hahahaha

kamarukom said...

salfiza>haha xnk try volkswagen?hahak
anamizu>hehe sile tau!
nub>aaahh kau hahaha..jadahnye
lavender>hahaha xnk try posing cmtu ke?
lina>nthla sape la mber die tu..nk kenal bleh?hahaha

lavender harum wangi said...

jadahnye aku nak posing camtu? hahahahaha, sopan sgt~ :D

sarah abadan said...

vintage klo dari sudut melayu tu mcm kampong2 gitu...hahaha *back up gambo sndiri XD

eh header baru...tngkorak dah brtukar jd monyet sey

tya said...

hohohoho . pndai la pkcik ni . klako . hehe

bukan photographer said...

argghhh....tgh pening cari idea ni..idea blom mari nak amik gambar terbaek untuk contest

Juli said...

niceee..jgn ada komplen lepas keputusan sudeyy.hahahaha

penyejuk hati said...

teringin nak join..tp xdak idea plus xpndai ambik gambar...

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

aku fail la mende2 nak edit2 ni..
parit parit....
camne nak dat bear ni.. arrgg

x-photo.. jom kongsi idea..
pasni menang ni.. hahah

mq said...

anda ade vespa? saya bonceng ya! hoho sorrylah xde mende2 vintage antique-antique. len lah mak punya seterika yang zaman dolu-dolu tu dia simpan as antique, patut saya amik gambar tgh gosok baju dengan bende tu. XD

princess laila said...

tak pandai lah na join contest nihhh..hee.

MIZZ SUE said...

nan join..la...hee

kamarukom said...

sotonglavender> alaaa puhlease posing cmtu ~ puhlease la hahak

sarah>hehe gmbr kamu vintage dowh ;)

kamarukom said...

tya>alaa..segan la nyah tya ckp cenggitu ;p

bukanfoto>lame sgt shooting tu bro :p

juli>haa tu yg tkut tu hehe

kamarukom said...

hatipetisejuk>hehe xpe sy tggu kamu ;p

itamputih>haha g kongsi korg, nnt korg pepandai la belah adiah tu haha

mq>haha! idea kamu mantop!!

kamarukom said...

leyla>alaa blum cube blum tau ;)

mizsue> silekan mizsue~~~ tgu kamu neh hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...