1: kom and the typewriter: 1st tag bertulis f("o_0)

29.1.11

1st tag bertulis f("o_0)

hr ni aku bgun2 je aku tgk tingkap..nk tau kenape?tingkap adalah jam trbaek yg aku prnah ade..
klu tingkap tu terang, siang la tu, klu tingkap tu gelap, antara aku trjage atopun aku trlajak tdo, so optionnye ialah hanye satu.....tedo balik!
tp kali ni aku hampir trlupe yg aku kene tag ngn cik bahulu oren yg samar2 wajahnye..yg ku tahu hanyelah bahulu dicecah oren dikala pagi raye dirumah kawan..okla, mnjawab kpd tag trsebut

1.apakah status anda
ehem2...matang dan masak..sikit lg je dh boleh petik makan..hahahahaktuih

2.ceritakan tentang diri anda.
suke buat lawak pandai, talkative, kidal, kacak bergaya tampan dlm hati ade taman, suke hitam biru merah..tapi bju aku byk kaler hijau..pelik btul f("x_X)

3.ceritakan tentang blog anda
trs nk buat blog dr umur 4taun tp bru ni je buat.blog ni akn diwasiatkan kpd ank cucu..klu anak ade 4, sorg amik header, sorg amik post, sorg amik shoutbox n sorg lg tlg bls komen.nk wasiatkn hrta xde..hahahaharuunnnn

4.apa pendapat anda tentang blog
b:bangun 
L:lambat
O:okey
G:gak!
jadahnye...hahahahashimmm....
tp wa suka ini blog wa dpt byk kawan lo~

5.nasihat kepada kawan-kawan yang baru nk buat blog
jgn sombong jgn bongkak jgn bongkok, sile buat muke xmalu, n peramah la ye..
n jgn malu dgn blog anda..blog anda jiwa anda okey! 
klu blog tu nk duit, ade la tu entry psl nuffnag..auww i benci itu nyah..duit bkn semuanye tau nyah..auw..

6.nyatakan keunikan blog anda
yg tu jgn tnye gue, tnye org yg tgk blog gue okey :p 
tp yg penting bg aku keunikan blog tu trletak pd tuan die...sy unik gitu~ speciaL~ cacAt~

7.sampai bila nak menulis blog dan impian anda dalam menulis blog
tgk header blk..smpai bile kawan2???ape???skali lagi??smpai matiiiIIII...
impian....aku nk trget 100 entry dlu..yg ni pun bru 30 je hahaha..lg 70 tu..bengkak la urat otak sebelah kanan aku ni..haih...

8. tag 5 orang yg anda nk kenal
**dulu cikgu math aku smpt ajr aku smpi no 4 je..pstu..isk3..sedih..xyhla cite**

ape???name korg xde??weh jgn cmni..aku nk kenal sume sbnrnye tp..jari aku dh krem haha..
tp ade jugak yg aku dh kenal, sgt2 kenal..hehe
so aku tag korg kat gmbr ni ye..korg xkn trlepas punye wlpun sekor! haha..
siyesly, klu ade ms aku nk kenal sume org!!! smgt!! banzai!!!

**kantoi aku follow diri sndri hahaha**

23 comments:

Cik Reena Tan said...

ehh~ tak nampak pon gmbar bawah tu.. :p

FATIN SYAFIQA said...

Hahaha. Lawak ah ko ni bro!

cik bahulu oren said...

oh kita sama
lefthanded :p

~naddy~ said...

hehe~ aku pon nk knal ko~ marilah berkenal2-an. hehe!
*aku tertarik quote ko "tingkap adalah jam terbaek pnah aku ada"
hehe! terbaek betol statement :)

Hariz said...

woah...lefthanded...geng..;D

sarah abadan said...

sarah abadan pandai lukis itik?? haha! kuang asam kamu! XD

Encik Luncai said...

luncai pun kidal..haha

kamarukom said...

reena>xnmpk eh?cube click..tp kecik jela hehe
fatinsyafiqa>lawak itu abstrak ;p
bahulu>wahh! kidal jugak!! masyuk2!

kamarukom said...

naddy>hehe xsmpt nk brkenalan :p owh mmg, lps ni nk gntung jam kat tgkp hahak
hariz>haa..lg sorg kidal! pergh..mmg leh msuk kapla ni

kamarukom said...

sarah>itik tu mybbkn sy gelak xhenti 4hr 4mlm tau! ini serius!haha
luncai>sorg lg kidal! xde org buat gengblogger kidal ke?nk join nk join hahaha

Encik Luncai said...

idea menarik tu..buat la.nanti luncai join

Pencarian Blog Paling Ringan Dan Berat 2011

sarah abadan said...

cis3~ dah2 la tu 'puji' lukisan itik saye..
awak blum tengok lagi lukisan harimau saye...hehe

kamarukom said...

luncai>hehe sy buat skang msti la xde org join haha
sarah>haha nt dh lukis rimau jgn lupe roger okay! :p

amira afiqah bt mohd yusof said...

pakcik oi...nama cek salah,-.-" awat la pi letak nama amirah afiqa.

yg betul yg ni.

amira afiqah :)

hahahaharuunn betul.hahaha.

terima kasih orang tua :D <3

kamarukom said...

hehehe salah ek..hahaha..sori ye cik amira afiqaaaaahhh!

amira afiqah bt mohd yusof said...

yeah.salah lagi.haha.

macam ni.amira afiqah.HAHAHA *saja nak bergurau.wahaha

MiMie AddNin said...

jgn bgn lmbat sgt...
terlepas subuh tuu..
hehehe

Siti Noraisyah said...

ntah kenape.. suke la singgah kat sini... =)

kamarukom said...

tenkiu aisyah~~ lame xnmpk :) bru smlm je jenguk blog awk hehe

akiN aMar said...

thanx kom 4da tag..t akin wat yer..;D

kamarukom said...

hehe xnk buat pun xpe..sj je tag mber2 tu hehe..pdhl dh byk jugak intrbiu akin hr tu haha

MIZZ SUE said...

adoi..ada nama ku.nnti yer..dah siap kerja sekolah baru buat..haha

kamarukom said...

haha xyh buat pun xpe cik kak..sj sonok2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...