1: kom and the typewriter: virus selsema video menular dgn pesat

18.1.11

virus selsema video menular dgn pesat

diorg ni mmg trouble maker la!
aku yg tgh rilek2 menikmati pemandangan bermotifkan hidupan liar pun trganggu!!
kenape ngn korg ni?
kenape??
kenape??
kenape kau buat video ni smat sgt??
haih...
ni yg aku jeles nih!
but mber aku ni (akmalismail) mmg berseni..
sume org pun tgh sakan nk buat video..
klu tgk wedding pun sakan gile nk buat video.
then ini pun sakan nk buat video..
dah2..
korg tgkla dlu..
huuuu geram aku!


btw ni bru episod 1 tau!
haha muntahla aku nk tgk 15episod yg blum siap lg tu..
apepun otsukarechan!
siapkn cpt! gua xtahan dh nih..
**die pkai GOpro hd camera!**
deym jeles ;((
.
.
.
.
.
.
**btw aku prnh buat video..sini dan sini**

10 comments:

InaSazlan said...

dahsyattt..

kamarukom said...

kan! haih...pasrah ;p

E.d.Y said...

nak buat video jugak la..hahahha

~naddy~ said...

hui naaa!~stress aku tgk.cantek kot shot dia...:)

kamarukom said...

edy>haa buat sile! xpun buat contest trus! hehe..klu dh buat roger2 ok ;)
naddy>aaa tula psl..amatur je tp mntp tuh

FATIN SYAFIQA said...

ala, tenet lambat tak dpt tgk vid tu.. ):

kamarukom said...

hehe xpe2 mlm masih mude ;p

princess laila said...

haha.ta bek jeles2! cemburu bleh :)
pape p0n,dapt wat video y best memng best! =)

kamarukom said...

haih..baiklah tuan putri..xjeles dah ;p

ザ-sylver- S said...

smart2

maksud aku vidiyo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...