1: kom and the typewriter: aku, dia & vintage photo contest

25.2.11

aku, dia & vintage photo contest

 
=====TAMAT DAAA=====






lai lai lai itu pakcik itu makcik adik kakak abg lai lai lai~
sprti yg wa cakap itu hali wa mau buat itu contest maa~~
ni contest namenye
aku, dia & vintage
**contest anda & beruang dh ade org buat**

n ini syarat nye okey~
1)itu gmbaq cmna pun talak kesah jnji edit kasi nmpk vintage n oldskul n oliginal dr anda
**ade muke sndri lg bgus, so keoriginalitian trjage**
2)letak kan skali gmbr asal   **update**
3)boleh lbih dr 1 but only da best akn di judge
**if ciplak, disqualify okey**
**contohnye**


.....
**get it?**
abes simple leh gune on9 editor mcm picnik tau!

4)buat entry psl contest ini link kan ke sini wokey ye amoi apek..*xyh copy syarat pun xpe*
5)folo ini belog...
6)letak ini banner kat lu punya sidebar pstu link kan ke entry wa ni okey <<--xreti xpela kot f(o_0)
7)post link anda kat komen bwh ni ye...
8)tag itu 3 atau lebih lu punya kawan2...
9)tamat tempoh smpai itu  25 FEB 2011 wokey...


10)gmbr boleh tukar 2kali sahaja n limit 5 keping

itu hadiah aaa smpai nombot 3
nombot 1 wa kasi ini.
.
.
**fujifilm instax mini**
**polaroid camera...hrga estimated 6000yen**

nombot 2 dan 3 lu olang boleh pilih mana2 patung dlm wa punya entry sblm ini..lu pilih bukan wa pilih..
wa pilih itu pemenang bkan sbb itu lu punye comel tp lu punya kekreatifan gmba itu okey~
cool down sbb tmpoh ms byk lg! so choose ur best pic okey!

636 comments:

«Oldest   ‹Older   601 – 636 of 636
cinta nabella said...

yeah ! farah jOin dah ~

http://cintanabella.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

beautyinsilence said...

kak kate j0innnnnnnnn.............

http://kateahmad.blogspot.com/2011/02/akudia-vintage-photo-contest.html

sori lambat...T_T

Diana Naubi said...

http://diana-naubi.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

JOIN!
Sumpah lambat. Ampunnnn!

NAZREE said...

orite bro...sudah join!
harap-harap boleh menang prize nombor satu tu~

http://master-killar.blogspot.com/2011/02/aku-dia-dan-vintage-photo-contest.html#more

Salfiza said...

salam.join juga

http://salfiza.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dia-vintage.html

ramainya org join ni...hoho

Hariz said...

update!
url blog dah ditukar
http://harizroslan.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dia-vintage.html#more
thnx

RoolTerritory said...

dah joinnnnn......
silala tengok2, follow2 dan komen2.. thanks all!

http://rool-territory.blogspot.com/2011/02/12-aku-dia-dan-vintage-photo-contest.html

Maryam Fatanah said...

http://myfairytalesquest.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

dah join !

eley's life said...

this is my link of diz kontes

http://eleykhazryn.blogspot.com/2011/02/aku-dia-dan-vintage_25.html

p/s : aq nak 1st prize 2 ssgt...bgla aq mnang....huhuhu

naz said...

http://ahmadnazrii.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html


ok bro gua joinnn :)

naz said...

http://ahmadnazrii.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

ok bro gua join :)

ザ-sylver- S said...

aku,dia & vintage

kamera tu anta pakai chakubarai pun tak pe

Liyana Lunia. said...

MUNGKIN ORANG TERAKHIR dan juara, kita mana tahu HAHAHAHA

http://www.liyanaa.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html <3

mi$$ oZja said...

uwaaaaaaa..
saya baru menjoinkan diri!!!!

http://ozja.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

Aimi Munirah Jaafar said...

nak join ..
ne link sya

http://amymunirahjaafar.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vantage-contest.html

iela_fadila alias said...

http://diarielalias.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

last minute !
huhu
do consider :) tq

mi$$ oZja said...

http://ozja.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

uwaaaaa...msh valid lg kn??

Nur Fatin Nabila Zeeyan said...

http://adindafatindot.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest-join.html

DAH JOIN :)

yana aziz said...

Hi,im yana melati.kinda cool lah this contest,so i join:)

http://apelagikauyanana.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

Usagi said...

Sempat lagi tak nak join?


http://ratusagi.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html


p/s: edit sikit-sikit pun xpe kan?

z@!m said...

hoi last minit join nih.. haha
even xckop syarat ko accept je la ye.. hee

http://wivzapex.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

mi$$ oZja said...

lmbt gila komen masuk..lbh kul 12 bru msuk..adeiii

mellow said...

http://mellowtypo.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

:)

Anonymous said...

http://ceritacikgadis.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

I'm JUNKS said...

oiii mana aci cam nee...
aku baru jer tau !!!! T-T
nak join gak !

I'm JUNKS said...

oiii mana aci cam nee...
aku baru jer tau !!!! T-T
nak join gak !

Gadis✿ said...

ok! datang sini balik. kali ni dtg dgn bersopan santun. hehehe

nah. org join kontest ni.
http://ceritacikgadis.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

tQ =)

LensaBurok said...

Bile kuar result nie..huhuhu

marina anakcikbob said...

sapa pemenang weh? gtau ah.. aku xbocor.. ni rahsia kita 2..

Anne Orville said...

Nampaknye dah salah tempat aku submit contest.. Aku submit kat bawa sekali yang ada 395 list name tu..ah haks..

Anne Orville said...

Nampaknye dah salh tempat aku submit my blog la.. ade aku subit dkat bawah tu yg ade 396 list name tue.. ah hyaks..

nur aishah bte abd hadi said...

sape yg menang ny :)

PikieLLe Lova said...

bila keputusan utk menang nih..??

anisyafrina said...

hye all...sementara tunggu result contest ni.. jom joint contest yg saya buat plak.. :)

www.akusyafrina.blogspot.com

Meya Dollika said...

En Kom ... meya tukar pic 1kali . hihi . sila tgk ye . :)

Ayuni Syazana said...

bila result? ecehh. hee

«Oldest ‹Older   601 – 636 of 636   Newer› Newest»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...