1: kom and the typewriter: aku, dia & vintage photo contest

25.2.11

aku, dia & vintage photo contest

 
=====TAMAT DAAA=====






lai lai lai itu pakcik itu makcik adik kakak abg lai lai lai~
sprti yg wa cakap itu hali wa mau buat itu contest maa~~
ni contest namenye
aku, dia & vintage
**contest anda & beruang dh ade org buat**

n ini syarat nye okey~
1)itu gmbaq cmna pun talak kesah jnji edit kasi nmpk vintage n oldskul n oliginal dr anda
**ade muke sndri lg bgus, so keoriginalitian trjage**
2)letak kan skali gmbr asal   **update**
3)boleh lbih dr 1 but only da best akn di judge
**if ciplak, disqualify okey**
**contohnye**


.....
**get it?**
abes simple leh gune on9 editor mcm picnik tau!

4)buat entry psl contest ini link kan ke sini wokey ye amoi apek..*xyh copy syarat pun xpe*
5)folo ini belog...
6)letak ini banner kat lu punya sidebar pstu link kan ke entry wa ni okey <<--xreti xpela kot f(o_0)
7)post link anda kat komen bwh ni ye...
8)tag itu 3 atau lebih lu punya kawan2...
9)tamat tempoh smpai itu  25 FEB 2011 wokey...


10)gmbr boleh tukar 2kali sahaja n limit 5 keping

itu hadiah aaa smpai nombot 3
nombot 1 wa kasi ini.
.
.
**fujifilm instax mini**
**polaroid camera...hrga estimated 6000yen**

nombot 2 dan 3 lu olang boleh pilih mana2 patung dlm wa punya entry sblm ini..lu pilih bukan wa pilih..
wa pilih itu pemenang bkan sbb itu lu punye comel tp lu punya kekreatifan gmba itu okey~
cool down sbb tmpoh ms byk lg! so choose ur best pic okey!

636 comments:

«Oldest   ‹Older   201 – 400 of 636   Newer›   Newest»
mat mina said...

http://matmina.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

setle...hehehe

chubb90 said...

http://cikdorazz.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

faiqah said...

dah join:)

http://faiqahmohd.blogspot.com/2011/02/akudia-dan-vintage-photo-contest.html

Rehany Park said...

pakcik kom, nak tanya, kalau contohnya tak pakai gmbr diri sendiri, tapi guna gambar original org lain boleh tak? tapi nnt saya sekali kan yg original dgn yg saya edit punya, so boleh compare. boleh ke mcm tu?

a.m.y ^_^ said...

dh join.. =)

http://amieranorizan.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

Rehany Park said...

wuah wuah 24jam online ke? hehehe ;p soalan pakcik tadi nak kena baca 5x baru boleh paham. hehe. maksud saya, kalau cnth saya amik gambar original org lain yg bukan kepunyaan saya. cth,amik dari kawan ke, flickr ke etc etc :D

Mama Zharfan said...

salam

me join yer

http://suzie284contest.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

zularif said...

join ea...

http://zularifblog.blogspot.com/2011/02/aku-dia-dan-vintage.html

❤‌ princess nabilah ❤‌ said...

dah join jom ke link nie...

hehehehe

http://bella0107.blogspot.com/2011/02/akudia-vintage-photo-contest.html

Chekgu Azrine said...

http://azrinzfamily.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

::Cik Zatie:: said...

count me in..!! sila terjah ye ^^

AKU,DIA & VINTAGE

sicKo^ said...

join.. join..

http://journey2millions.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-contest.html

aisha said...

sy joint
x pndai edit sgt
just try jewk
http://azsha-lovestories.blogspot.com/2011/02/contest.html

sicKo^ said...

http://journey2millions.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-contest.html

eb ezrin2 said...

join yer
http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html
tq

eb ezrin2 said...

id: eb ezrin

cik hana said...

sy join! :D

http://cikriang.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-contest-d.html

tat!n said...

hadiah best giler,nk joinnn!!hehe

~queraiza cullen~ said...

join jugak.tq..=)


http://queraizacullen.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

AnNa FaRHaNa said...

salam...saye join jugak..

sila2lah lihat entry saye yer..

http://syurgacintaa.blogspot.com/2011/02/contest-ke-4akudia-vintage.html

♥♥LiSsA♥♥ said...

salam
lisa join gak

http://lisaafhacontest.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

tq

cikpepel said...

http://lightofdaprincess.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

cikpepel said...
This comment has been removed by the author.
Miza Yusof said...

salam. miza join,

id follower: miza yusof

link: http://haycontest.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

Ahmad Hizwan said...

http://ibnushukran.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

tat!n said...
This comment has been removed by the author.
tat!n said...

http://akulatatin.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

hehe,sy dh join. ^_^

myn :) said...

http://barneyxshex.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

sila skodeng sy pnyee ehh <3

myn :) said...
This comment has been removed by the author.
aLL abOut famiLy said...

da join..jum tengok..!!

http://lailavi.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

cik sofy said...

sofia suda join :)

http://tookiedookiecookie.blogspot.com/2011/02/aku-dia-dan-vintage-photo-contest.html

M a W a D D a H said...

aku join....

meh la datang tengok dgn senyuman...

http://mwdah.blogspot.com/2011/02/aku-dia-dan-vintage.html

LaDy_aFieFa said...

da join...~
http://ladyafiefa.blogspot.com/2011/02/contest-akudia-vintage.html

thnx!

d.e.e.n.a.YAYA said...

ramainye yang juin...hukhuk..

DibaHadzim said...

diba sydah join ;)

http://dollyloveholic.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dia-vintage.html

juelee said...

join

http://jueleecontest.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

marioHOHO said...

Saya join niee :)
menarik betul lahh.

http://doodlenoodlekoodle.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

karatz said...

salam.gua pon ter....join
http://karatzyn.blogspot.com/2011/02/kongtes-gambar-vintage.html

marina anakcikbob said...

done bro..

http://akuanakcikbob.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-contest.html

norazizahfadzil said...

salam....
dh join dh...
ni linknyer...

http://norazizahfadzil.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

sekian,
tqvm
=))

d.e.e.n.a.YAYA said...

akhirnye join gak...penat mengedit...dpt bear pun jadik la...heeee

http://deenarisya.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

...Saiful... said...

gambaq siap...

mai pilih-pilih...huahuahua

http://duriantaksedap.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dia-vintage.html

HadifaR_R said...

Saya join...

http://rrsaid.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

TQVM...

HelmyBizarre said...

join bro .

http://nokialipat.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

HAJAR hasan said...

saya join. ini link nya.

http://hajarhasan.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

N@di@ said...

http://nadiacontest.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

nadia join jugak nih heheheh ramai betol tengelam nadia hahahah

einn said...

saya join eyk :)

http://einnrawrrr.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

miz.millyna said...

hehehe.... dah join.. gempak giler contest nie...

http://mizmillyna.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintageapakah.html

sharifah athirah izyan said...

dh join..
:)
http://izyancurlcurl.blogspot.com/2011/02/aku-dia-dan-vintage-photo-contest.html

F i E N A said...

http://fakeheartbreaker.blogspot.com/2011/02/aku-dia-dan-vintage-photo-contest.html

LOVE the hadiah (:

einn said...

awak, saya tambah satu lagi gambar awak tengok la eyk :) thanks.

http://einnrawrrr.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

Mardhiyyah Ridzuan said...

Wahai Encik Kamal Kom, dah join!!!
Sengit nampaknyeee...

http://b0lat.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

Executor Artanis said...

http://executorartanis.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

Mitsuo said...

bro, gua nak join. tapi tak dapat nak buat sticky post kat sidebar. macam mana tu?

zureen-chan said...

http://neeruzz.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dia-vintage.html

aqeyLs said...

dah join. hehe.

http://aqeylstalker.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

..:: 公主FaRRaH::.. said...

saya dah join !
http://4rahbcukcomey.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html
:)

miz.millyna said...

saya add on lgi 1 pic utk contest nie... hehehe...

http://mizmillyna.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintageapakah.html

Noor Liana said...

http://munajatcinta88.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html


mine!!!

wawa :)) said...

http://wawashumil96.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

saya dh join :)

Tyratyra said...

Join !

Tyratyra said...

Join !

http://lifeoftyra.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

Umar Faruq said...

err.. wa talak paham itu syalat nombot tiga.. hehe..

vanilla said...

haii , im in . do visit mine ey ? thanks :)

http://inirealiti-bukanmimpi.blogspot.com/2011/02/gua-nk-masuk-contest.html

zircon_mono said...

http://satupermata.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

Umar Faruq said...

done! usha2 la ek..

http://red-kamikaze.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

*please la menang kali ini.. dah byk join contest tapi tak menang2. sob3..

Encik Luncai said...

aku dah post entri kontest ni..sorry lambat..haha

http://sharmhassan.blogspot.com/2011/02/aku-dia-dan-vintage-photo-contest.html

nanti ko jenguk2 yea..ok

idAti mALek said...

berpeluh2 buat contest ni...maklum lah...buta editing >.<

http://daricahayahati.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

♥ sYeRa ♥ said...

nk joinn ...

http://syerasyaera.blogspot.com/2011/02/aku-dia-dan-vintage.html

Akuhanim said...

Saya join sama ye..

http://akuhanim.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

seliparburok said...

saya dah join! ;)

http://seliparburok.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

misSbLurRy said...

saya dah join wahai incik blog

http://kusutmusutkehidupan.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dia-dan-vintage.html

joyahLisa said...

wa dah join bro :)

http://jojojoined.blogspot.com/2011/02/akudia-dan-vintage.html

LittLeMyRsHMaLLoW said...

turut serta =)

http://littlemyrashmallowdiaries.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

tQ~
=)

Faradatul Shafienaz said...

dah join .http://fienazkenett.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dia-vintage.html

kamilphotography said...

Thanx Kom sudi follow blog aku yg x seberapa.. =)

Cik Cekodok said...

http://lollipopluver-eymazaqeeya.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

dah join! :)

NHd said...

joined!
http://thenhd.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-contest.html

~naddy~ said...

yuhu tuan umah, dah join...ngeh3x!~

http://hikayatdangnaddy.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintagephoto-contest.html

eja said...

ok sy da join...=P
hrp2 mng yee..huhuu..

http://ejarotikeju.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dia-vintage.html

one-na said...

cuba je lah nasib derrr ... wa joined !
http://one-na71292.blogspot.com/

harap tak termuntah tgk gambau wa besau besauuuu


dudududuu~

kodokecik™ said...

http://akobukanpenules.blogspot.com/2011/02/love.html

kodokecik™ said...

http://akobukanpenules.blogspot.com/2011/02/love.html
suka ah vintage..tengkiu mista...hahha...heheh..huhuh....

nina said...

SAYA JOIN :O

http://rawkking.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

nur aishah bte abd hadi said...

SY JOINT..
ble kan tukr pic..hee..ny pic baru da tukar da dari yg aritu..hope u like it..http://azsha-lovestories.blogspot.com/2011/02/contest.html

cikTINGtong said...

saya sudah join !
http://temanimizahhussein.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html
ehem , nanti buat contest lagi eahh . hehehe ;pp

anisyafrina said...

Hye...saya dah joint.. Jemput ke :

http://akusyafrina.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

Macih :)

♥cik Y U Y U♥ said...
This comment has been removed by the author.
Nazim Nasri said...

SALAM ALAIKA :)

JOIN CONTEST NI:

http://akunaziem.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html


1st april 2011 <3

cik nienaz said...

assalamualaikum! encik kom oitttt!
finally me join jugak contest awk ni! hehehe.

meh usha meh vintage ke tak pic yg me letak. hahaha. ;p

http://lensakechill-nienaz.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

;)

fara said...

http://chentaladies.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html


dah join ! ;)

tq yaa

::EIDA:: said...

Join jugak !~

http://msieda.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

Ummi AmnaAmzar said...

http://bubbleblingflow.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-contest.html

ummi dh join

Cayril Ikhwan said...

Sahabat baru join contest aku dia dan vintage..

url nya

http://cayril-z.blogspot.com/2011/02/contest-photo-aku-dia-dan-vintage-bt.html

Hafifah said...

Patik join juge:

http://interprestasi-aku.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dia-vintage.html

B A Z L I said...

wahai en.kom yg hensem sy sudah follow u dan terjoin sudah kontest ni
:D

http://empayarkuempayarmu.blogspot.com/2011/02/kontest-aku-dia-dan-vintage-d.html


Selamat menilai...

Anep's Wifey ♥ said...

joinnnnn ^_________^

http://ilovemyprettylife.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

Cik Atiqah Shaharin said...

sy dh join ^^
http://datinbumiatiqah.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

imah_zulkipli said...

sy dah join..

http://nowhat-cerita-aku.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

imah_zulkipli said...

sy dah join..

http://nowhat-cerita-aku.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

imah_zulkipli said...

sy dah join..

http://nowhat-cerita-aku.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

imah_zulkipli said...

sy dah join..

http://nowhat-cerita-aku.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

faz said...

tuka picture :)) *kene ckp ke --''
ni link :D
http://monyetkakipanjang.blogspot.com/2011/02/saje-saje-nak-cube.html

faz said...

tuka picture :)) *kene ckp ke --''
ni link :D
http://monyetkakipanjang.blogspot.com/2011/02/saje-saje-nak-cube.html

Hafifah said...

Patik join ye =)

http://interprestasi-aku.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dia-vintage.html

LensaBurok said...

dah join :)

http://lensaburokphotoblog.blogspot.com/2011/02/photo-contest.html

Mitsuo said...

ok bro, aku join!

http://luriahk.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

Adyshariz said...

salam dik..

akak join k

http://ady-shariz.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

TQ

Lyssa Dollixious said...

Lyssa join your contest :)

http://lyssadollixiouse.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

mieya said...

http://mieyasays.blogspot.com/

deqlis said...

deqlis join!!

http://deqlis-contest.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

skutermerah said...

wohoooo,giler kewl ur blog..
paling semat ar pics..
contest prize pown x hengat giler..
neway,oredi follow ur blog..
new comer here,kalo ghajin,polo ar..
ngkohado.blogspot.com..(rookie blogger)

ipa faiza~ said...

allpp!!


ipa join~

http://unguisme-contests.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

id folowwers ; ipa faiza~

faridah mohd zaini said...

tumpang lelu..nak mai tempek nie..sila usha..saja2 nk meriahkan carem masuk k0ntes nie..hahaha..jgn egt typing err0r..sbb mmg aku tulih gitu..

faridah mohd zaini said...

lupa plak nk tempek tadi..nie dia..
http://seliparjep0n.blogspot.com/2011/02/daging-gigi-silat-c0ke-bel0g-dan-k0ntes.html

Nur Diyana Joha said...

nak join


http://diyanajoha.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

Trah Wann said...

http://tyracontestsite.blogspot.com/2011/02/aku-dia-dan-vintage-photo-contest.html

mariah_smile said...

saya pun join

http://taufikmaria.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

waalllaa! said...

dah join dah!

http://myblowie.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

mieya atiera said...
This comment has been removed by the author.
mieya atiera said...

mieya nak join..:D

http://budakshumort.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

***PrincesS J*** said...

awak,,sy dah join....tq!!


http://flavouroflifejay.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

kuKu said...

Nak join..nnti buat entry:)

N.M.N. said...

http://runcingrunsing.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

cik Dil said...

awak2..Dil join contest awak..akhirnyaa,..hehehe
ingat nak jd peserta yg paling last..tp 2 laa..makin bz ngan exam..ohh ye..ni gmbar2 dil..xlawa pun edit..sob3..tp dil nak polaroid tuuu..heheehe

http://semanisepal90.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

misz nOr said...

turut menyertakan diri!

http://otak-karat.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

syieqa mieka said...

i dah joinnnn :)

http://thelittlesyieqa.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

HaikaL ZaHaRi said...

http://haikalzahari.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dia-vintage.html GUA DAH JOIN DAH BRADER! HAKHAK

Qisfouzi said...

dah join ur contest :)

http://balqisfouzi.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dia-vintage.html

tq <3

Mas-Azi-Mah said...

http://mas-azimah.blogspot.com/2011/02/aku-dia-dan-vintage-photo-contest.html

belom follow ni... esok baru boleh kot.. hehehe

cik Dil said...

en kamarukom.smlm, Dil lupa nk tag kwn lam contest..
now cik Dil dah tag..hehee..jgn maraah k..hehe

syufaa said...

syufa join!

http://i-love-being-a-contestant.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

tenkiuuu! ^_^

thePrincess said...

haaa ni dia saya datang skang.. heh

http://princesssheril.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

thePrincess said...

http://princesssheril.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

mizajaafar said...

join jugak ini contest
:P

http://sukadukasuki.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

NoRMa aZurA iSMaiL said...

saya da join

http://contestheartyz.blogspot.com/2011/02/aku-dia-dan-vintage-photo-contest.html

thanx

anis ismail said...

saya dh join

http://knockknockmylife.blogspot.com/2011/02/photo-contestaku-dia-vintage.html

JaSSNaNi said...

nak cuba nasib gak.. :)

http://jassnani.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

lulus tak ni bro?

-yana mz- said...

hai..sye join..

-yana mz- said...

link http://yanamz-blog.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

hanyz Alias said...

bole join ke nih??

cikcomot said...

nak join..

^-^



http://ikutsukahatisaya.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

-fiexa- said...

i'm in!!! *excited*

http://fiexa.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

Nazim Nasri said...

TAMBAH GAMBAR LAGI :D

http://akunaziem.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

Atiqah Roxanne said...

Dah follow & dah join contest ;)

http://atiqah-and-her-life-stories.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

qinairaulfa. said...

salam.
dah join jugak.

http://qinairaulfa.blogspot.com/2011/02/vintage.html

misZeskorlanDonNa said...

okkeyh..xkira nk joen jgaaak...muahahaha


http://miszeskorlandonna.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

♥cik mySara♥ said...

http://arfisya.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dia-vintage.html

the typewritter said...

http://hzwni.blogspot.com/2011/02/wah-wahhhh.html

there, tengok lah.

lieko hirahata said...

dah join ;)

http://cokeluvsundae.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-contest.html

Farihan said...

HYE, ME ALREADY JOIN IN, HOPEFULLY CAN WIN...HUHU

http://farihanmohamad.blogspot.com/2011/02/give-awaycontest-28-aku-dia-dan-vintage.html

NaDia Aziz said...

tuan belog..i join contest ni.. :)
cekediot okeh..(^_^)

http://cheritanurul.blogspot.com/2011/02/vintage-photo-contest.html

c i x d i a said...

aku join


http://cixdiakacau.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

c i x d i a said...

aku join


http://cixdiakacau.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

c i x d i a said...

aku join


http://cixdiakacau.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

c i x d i a said...

aku join


http://cixdiakacau.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

c i x d i a said...

aku join


http://cixdiakacau.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

Darling said...

saya join!

http://darlinglittledarling.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

selamat menjadi hakim! XD

cheyra said...

teringin gilark nk join!

ny my link


http://kisahcheyra.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

wawa^^ said...
This comment has been removed by the author.
Najwa Sofwani said...

dh join dh...jom jenguk sepatbiru jom =D

http://najwasofwani.blogspot.com/2011/02/aku-dia-dan-vintage.html

wany scha said...

join thisz contest http://kesahsigemokpendeks.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contesthtml.html

Mohd Nor Quiyyum said...

da join!
http://quiyyum90.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

Nurul Syuhada Bt Hasri said...

da niat na join nih...niaattt..heee

etykus said...

salam. saya join :)

http://etykus.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

*cimOt* said...

hohoho..can i join? errrrrrrrrr..tapi dah TERjoin laaaa..

hahaha

http://akupunyepasalaaa.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

AUFIRHAN | ROSLAND said...

dah join..
Ah Siang Bisu berbasikal sambil gayut handphone..

http://aarproduction.blogspot.com/2011/02/kontest-aku-dia-dan-vintage-photo.html

kalau apa2 tak kena cmmnt okayy..

Fara said...

akhirnya siap jgk n3 nie..
http://farzly.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

ok..

♥♥ beLL ♥♥ said...

http://athinbell.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

bell punya :)

Can You Brain This? said...

http://canyoubrainthis.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest-im-in.html

Really hope that I could be a part of this contest. please mister, make my day! :)

Nurul Syuhada Bt Hasri said...

sila tgkan yee..kritik or coment..saya budak baru belajar... :)




http://shukeshops.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

Nurfazilah Cipa said...

ni cipa bwk awrd tok awk..amek tau!

http://nurfazilaharsat.blogspot.com/2011/02/award-utk-sume-follower-cipa.html

wawa^^ said...

entri dah siap...

http://fanaluva.blogspot.com/2011/02/aku-dia-dan-vintage-photo-contest.html

wawa^^ said...

entri dah siap...

http://fanaluva.blogspot.com/2011/02/aku-dia-dan-vintage-photo-contest.html

Froggy said...

http://blogbudakgila.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

Fara said...

dh join..
http://farzly.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html
tq

LDK925 said...

http://doubleblack9925.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

✿ milly molly ✿ said...

milly join kamu :)

http://beingcolorful.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

Miss Kira said...

kira nak join jugak kali ini..
hehehe

http://hateandloveandsetsunai.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

nursyamime said...

aha!!!
saya pon join contest..
wink2..

http://benmime.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dia-vintage.html

Nureen said...

join
http://nureenasir.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html
tq

SaMel said...

ney dia ! :)

http://giggleslaugh.blogspot.com/2011/02/new-contest-last-until-252-im.html

AnnMoee said...

watashi suda join. ( ^ ^)

http://himawaridays.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-contest.html

AnnMoee said...

watashi join (^ ^)


http://himawaridays.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-contest.html

@in k@tie said...

salam..
singgah la blog saya sbb..
SAYA JOIN CONTEST NI..

http://ainkatie.blogspot.com/2011/02/suke-mencube.html

tq

Dira Nadira said...

http://dira-nadira_loves-you.blogspot.com/

thanx heheh

Dira Nadira said...

silap2..
http://dira-nadira-loves-you.blogspot.com/

Fiqas said...

salam ...

sy join contest
http://fiqas81.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

Ayuni Syazana said...

me wakeboardig! :-)

http://ayunisyazana.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

cn said...

join sudah..kalau terms tak cukup, inform tau..

http://se7enlicious.blogspot.com/2011/02/aku-dia-dan-vintage-photo-contest.html

Aina said...

Join :)

http://kotakkosong-aina.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

Terima kasih yaa . =]

wafy_adam said...

join!
http://wuttaheck.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

zaraxaralara said...

http://thechickspuanzara.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html dah buat entri dah <3 jom lah tengok mana tahu saya ada rezeki hhe

meknie said...

sesaje nak try hehehe

http://cooneymeknie.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

wawa^^ said...

satu gambar telah di tukar atas masalah2 tertentu...

saya minta maaf...(^_^)

http://fanaluva.blogspot.com/2011/02/aku-dia-dan-vintage-photo-contest.html

SHAH DODOL said...

salam,


masih sempat lagi ka sye join?
uiceh
:)

http://freshie-sd.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

tima kasih cik kamal kom
salam perkenalan dari saya ;)

nana itu sayer!! said...

ouch!!!
naseb baek sempat nk join ini kontest!!

http://bulanditutupawan.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

^^

SHAH DODOL said...
This comment has been removed by the author.
nadzirah said...

NAD SUDAH JOIN!!! ^^v *eksaited smpai wat capslock* ;p


http://nadzirahmdtahir.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

Syafiqah said...

aii dah join... nie link aii.. http://ieykablog.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

«Oldest ‹Older   201 – 400 of 636   Newer› Newest»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...