1: kom and the typewriter: aku, dia & vintage photo contest

25.2.11

aku, dia & vintage photo contest

 
=====TAMAT DAAA=====






lai lai lai itu pakcik itu makcik adik kakak abg lai lai lai~
sprti yg wa cakap itu hali wa mau buat itu contest maa~~
ni contest namenye
aku, dia & vintage
**contest anda & beruang dh ade org buat**

n ini syarat nye okey~
1)itu gmbaq cmna pun talak kesah jnji edit kasi nmpk vintage n oldskul n oliginal dr anda
**ade muke sndri lg bgus, so keoriginalitian trjage**
2)letak kan skali gmbr asal   **update**
3)boleh lbih dr 1 but only da best akn di judge
**if ciplak, disqualify okey**
**contohnye**


.....
**get it?**
abes simple leh gune on9 editor mcm picnik tau!

4)buat entry psl contest ini link kan ke sini wokey ye amoi apek..*xyh copy syarat pun xpe*
5)folo ini belog...
6)letak ini banner kat lu punya sidebar pstu link kan ke entry wa ni okey <<--xreti xpela kot f(o_0)
7)post link anda kat komen bwh ni ye...
8)tag itu 3 atau lebih lu punya kawan2...
9)tamat tempoh smpai itu  25 FEB 2011 wokey...


10)gmbr boleh tukar 2kali sahaja n limit 5 keping

itu hadiah aaa smpai nombot 3
nombot 1 wa kasi ini.
.
.
**fujifilm instax mini**
**polaroid camera...hrga estimated 6000yen**

nombot 2 dan 3 lu olang boleh pilih mana2 patung dlm wa punya entry sblm ini..lu pilih bukan wa pilih..
wa pilih itu pemenang bkan sbb itu lu punye comel tp lu punya kekreatifan gmba itu okey~
cool down sbb tmpoh ms byk lg! so choose ur best pic okey!

636 comments:

«Oldest   ‹Older   401 – 600 of 636   Newer›   Newest»
.sweet-ants. said...

keh pon nak join (baca dlm loghat lepeh)

http://sweet-ants.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dia-vintage.html

didi notti said...

huhu...try ini contest...

http://didinotti.blogspot.com/2011/02/aku-dia-dan-vintage-photo-contest.html

fiqkbe said...

fiq join jugak =D

http://meandkbe-photos.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

ftn said...

DH JOIN. *malunyaaaa*

http://cikfatins.blogspot.com/2011/02/vintage.html

mokochi said...
This comment has been removed by the author.
sHaKiLa said...

http://shakhamis.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

tQvm coz adekan contest!!ade gak modal nk update blog!!
hehehe... ;-)

ftn said...

http://cikfatins.blogspot.com/2011/02/vintage.html

.sweet-ants. said...

chop! keh edit sikit pic tu tp pic yg same just edit sikit lg. peace :)

http://sweet-ants.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dia-vintage.html

Hunny said...

done! :)

http://mizzhany.blogspot.com/2011/02/akudia-vintage-photo-contest.html

Aqiem_Aziz said...

qim anak ummie join contest nie,.

nie link nye,.
http://taqiem991.blogspot.com/2011/02/aku-dia-dan-vintage-photo-contest.html

Aqiem_Aziz said...

qim anak ummie join contest nie,.

link nye ::
http://taqiem991.blogspot.com/2011/02/aku-dia-dan-vintage-photo-contest.html

mantha_syndrome said...

dahhhhhhhhh join! interested sgt3!
here are my link. do stalking it yeay!

http://manthasyndrome.blogspot.com/2011/02/contest-akudia-vintage.html

NuReLLe said...

joined..:D

http://nurelleohnurelle.blogspot.com/2011/02/aku-dia-dan-vintage-photo-contest.html

penyejuk hati said...

cik kamal..sy dh join..

http://sarahnabilakhan.blogspot.com/2011/02/aku-dia-dan-vintage.html

(^_^)

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

salam kenal..
pinky momma xcited nak join nih =)

http://eppyphamdiarycontest.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said...

dah follow kamuuuuu!!
dah join jugak!
http://cutepinkybabygirl.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

qyqa said...

join!!!

http://qyqagerik.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

cikshahida said...
This comment has been removed by the author.
aqim said...

http://kaubolehbuat.blogspot.com/aku-dia-vintage.html

aqim said...

http://kaubolehbuat.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

Amie Amisya said...

wohaa~ ramai nye join. amie tak nak ketinggalan, maka amie pun join jugak.

http://amisya91.blogspot.com/2011/02/aku-dia-dan-vintage.html

Si Kecik = Dayah said...

saye nak join gak...huhu

http://dayahkcik.blogspot.com/2011/02/akudia-vintage.html

- UNA - said...

Teruja ni!!!! Memang gila suka dkt polaroid! huhu....


http://unaxoxo.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

Hzwan Hammad said...

aku dh join!!


http://hzwanhammad.blogspot.com/2011/02/vintage-contest.html

cikshahida said...

hyepp..edit balik..hik3
sesaje join, suke mengedit gmbo

nice blog lah..yawyy =)


http://luvlyievy.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

far said...

incik kamarukom, da join! =D

http://iamnoobs.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

Munie Blushious said...

incik kom, sy join... tp banner xreti letak kt side bar la...
hihik..., sy bdk bru buat blog...
jd sy letak banner kt dlm entry je ek...
mntak maap incik kom !

http://criticallyashamed.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dia-dan-vintage.html

" MiSs WuNny " said...

huuh..finally..
ni link ye...

http://whoseqasehhazrie.blogspot.com/2011/02/contest-akudia-vintage.html

tq mr.Kom ^^v

noura said...

saya turut serta...

http://noura-hitamputih.blogspot.com/2011/02/photo-contest.html

ilyana said...

okeh.

i pun dah join vintage contest tu.
harap-harap merasa hadiah dari jepunggg!! :)

http://ilyanayusof.com/?p=1345

Cik Zatie !xora said...

http://nineteencapri.blogspot.com/2011/02/aku-dia-dan-vintage-photo-contest.html

join eyhhh..

Najwaa Malikk said...

awak , saya join :)

http://wawathegewdix.blogspot.com/2011/02/aku-dia-dan-vintage-photo-contest.html

chuu said...

joined!

http://chuisme.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

cheezy said...

sy join contest nieh...

http://akubersamahidupku.blogspot.com/2011/02/akudia-dan-vintage-contest.html

^^

Azlina.Azhar said...

saya join...lihat la kat blog saya ni...

http://azlinaazhar.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

amÖamÖy̌£uff said...

http://fairytaleisfake.blogspot.com/

wan nurul hezrina abd halim said...

kay mummy nak join n dah joinpun cuma mummy tak pasti lari tajuk ker tak.konsep vintage mummy betulkertak?

nnt kamoo tengok2kan yea?

http://hezrinacontestngiveaway.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

ahciksue said...

aloo..

mau join jugak from newbie..

http://ahciksue.wordpress.com/2011/02/21/celoteh-42/

tq .

miss miera said...

saya dah join ...
---->
http://amira24690.blogspot.com/2011/02/c12-aku-dia-dan-vintage.html

:)

Nurul Hafizah said...

saye dah join, sile singgah ke blog saye :)

http://fzaloveyou-xoxo.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

gg said...

boss,saya dah join contest ni..hope u will like it..hehe..kalau penyertaan saya ni dah layak,tell me k..thanks boss..=)

http://gloryofg.blogspot.com/2011/02/akudia-dan-vintage-photo-contest.html

MikaVKlover said...

joined! XD

http://alifeisabouttolive.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

LYA m@m@ ASYA said...

SAYA JOIN:

http://fasyafrina.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

TQ

mirahashime said...

join :D

http://mirahashime.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

:: noremy bte rahmat :: said...

dah join...

http://noremyrahmat.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dia-vintage.html

| Lucy Heartfilia | said...

joined!

http://xheartfiliax.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest-oo.html

Miaoren said...

Ini saya punya entry: klik!

Mill said...

http://lovalovamomentum.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

da joinn~ :)

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

http://mummylovers-pinky.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dia-vintage.html

SUDAH JOIN..MEH PILIH SATU PIC..!!

zaikulim said...

join

http://zaiikulim.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

♥cik cahya♥ said...

saya join ;)

http://aq-cahaya.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

♥ PeLanGie ♥ said...

http://cahayapelangie.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

akhirnya sy dapat joinnnnn~!!

Atigxhah Ghibwan said...

kalau gambar tu dah originally vintage boleh tak? or memang kne edit? TQ ;D

pyqaDEBAB (: said...

saya join contest nie . hehe . sudaa follow awak (:
http://pyqabebe.blogspot.com/2011/02/aku-dia-dan-vintage-photo-contest.html

kay_are said...

sy nak join gak bro.. harap diterime =)

http://kazreal.blogspot.com/2011/02/iu-vintage-contest.html

akiN aMar said...

kamal!!yea!!!finally dapat gak akin join contest kamo..pilih la gambar yg the best yer..hee;D

http://akinamar.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

hehee^^

BlueberrY CheesE said...

mau no.1! yang patung dah dapat. kekeke. alaaahhh xtau nak plih gambar ape. huhu. sat na, selongkar jap

pete said...

ok bro.
aku da join.
terima lagi kan penyertaan aku ni?heh

http://hehehotakhang.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

sarra azzam said...

i'm joining! hope for the best..

http://sarratheheartless.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dia-vintage.html

thanks yaa!

SyamimiRuslan said...

woot. woot.
i dah JOIN !
u tgk ni, entry i . .

http://babychocochoco.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

Ty :)

MERAH said...

Assalamualaikum!
Waahhh!hadiah nya menarik sekali.lame dah nak benda comel ni.hakhak.nak joiiinnnn!

Darilensa.Com said...

Sekadar Mencuba nasib

http://darilensa.com/east/?p=600

tulisan jari tangan said...

http://tulisanjaritangan.blogspot.com/2011/02/aku-dia-dan-vintage-photo-contest.html

scLet0r said...

abg . ! syu join thys contest ..
http://mounflyleurv.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

tulisan jari tangan said...

http://tulisanjaritangan.blogspot.com/2011/02/aku-dia-dan-vintage-photo-contest.html

dah join.....=] ngeee~~

miss ANGIN said...

cik angin nak join.
tp gambar asli takde . sbb pendrive kene virus tapi sempat edit . kalau takboleh join inform laa eh . kalau x , malu cik angin . :(( .

ni penyertaan cik angin :

http://sekencangangin.blogspot.com/2011/02/kencang-aku-dia-vintage.html

doakan cik angin berjaya .

Nurul said...

saya join ini contest :)

http://ennstoryy.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

TINA said...

mcm best ja

.zaty. said...

join,join ;)
http://slurpyduppyslurp.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

Afiqah Mohammad said...

I'm in :D

http://theruleofthegame.blogspot.com/2011/02/pre-submit.html

Nesa Wazir said...

hai..nesa join jugak..mujur sempat ;D

http://sceecha-wonderworld.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

♥ baby said...

tengok sini ! even da nk tarikh tutup nana still nk join gak ! singgah eap


http://diary2much.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-contest.html

JD Jen said...

Incik Kom,

Gamba sudah siap untuk dinilai..
Sila view dgn jiwa yg tenang! xD

http://seliparjebon.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

Azam Shah said...

joined :)

http://azam-shah.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

Nesa Wazir said...

oh.nesa da update sikit.tmbh lg 1 gmbar ;D

http://sceecha-wonderworld.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

Yatt Cerry Strawbery said...

salam .. yatt join cntest neyh ! uhuu , hope yatt plih yatt la ~ ehehe

link : http://cerrystrawbery.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

liyana Z said...

I joined! :)

http://kmf20.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

nice contest apek!

Dilla Nur said...

nak tambah surat chenta kat cni...hehe

tarik napas dlm2 sblom p tgk...jgn kuciwa deh! ;p

http://dillanur.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

atienz@tiema@dibolica said...

hye new mber join this blog..n sgt menarik contest ni..and dah join pun hihihi

http://dibolica.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

farteen said...

I'm joining ! =D

http://kefarteenan.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

Memo_Hazel said...

memo last minit join.

boleh di terima tak??

http://memohazel.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

Bulan said...

nak join gak!!!

http://www.nazifazali.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

nk pakcik muncet k.ehee

eRza farEeha said...

abe kamal...haha..ni erza join...

http://zaerrzone.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

MisS CikU said...

follow - done..
n3 - done..
tag - done..
sidebar - done

missciku dh wat smua n nk join gak....hehu....

http://lasayie.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

mofaizmz said...

saya join ye :)

http://mofaizmz.blogspot.com/2011/02/aku-dia-dan-vintage.html

mofaizmz said...

eh.. lagging ke ni.. join2..

http://mofaizmz.blogspot.com/2011/02/aku-dia-dan-vintage.html

PikieLLe Lova said...

sy nak join

http://pikiellelova.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

t-ha said...

xsemestinya gmbr sorang diri je kn? kalau ramai2 xpe?

Atigxhah Ghibwan said...

Joined! anything let me know :D hee i want the polaroid xP

http://idontinvitestrangers.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

t-ha said...

:) bes la contest nih ^^

http://nichtieha.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest-aku-stick.html

nisya salihin said...

terima kaseh. sy join sudah
http://nisyasepet.blogspot.com/2011/02/aku-dia-dan-vintage-photo-contest.html

cunndaa said...

cunndaa join

http://ertihidup-dindaa.blogspot.com/2011/02/aku-dia-dan-vintage.html

salwa amira :D said...

Dah follow andd ni url. Hope you like it :)

http://salwaamira-grr.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-contest.html

CokelatSedap said...

sehari sblom contest tutup..haha..
atyn join!
http://atynchentaazrul.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

sham-inn said...

salam.. hehe.. tingin siot nk masok.. huuhu... smpt g x eh..?? hehe... tp nk d bndingkn ngn gmbar2 yg len.. ko xpenang kepale ke tgk..?? aku tgk pn perh.. nice gile dowg edit.. hehe... pas bgn tdo sok aku join eh... hehe... maaf pnjg2 lak aku tulis...

aisyah said...

setel!!!

http://spekaku.blogspot.com/2011/02/aku-dia-dan-vintage-photo-contest.html

che'ila said...

http://sayangsekalisekala.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

asmaa bt che mohd rosli said...

berminat n join.hmmm=)
dis is my link.jgn lpe dtg jenguk.tq
http://semablack.blogspot.com/

Elise Sallehudin said...

http://cebiscebiskenangan.blogspot.com/2011/02/aku-memang-xdek-keje-ke-aku-dia-dan.html

mcube nasib..

asmaa bt che mohd rosli said...

http://semablack.blogspot.com/2011/02/contest-akudia-vintage.html
sorry coz lmbt ..dah siap..tq

t-ha said...
This comment has been removed by the author.
t-ha said...

leh tukar dua kali an? ~~
hehe, sori la menyebok skali lg kt cni,

sy update 2 gmbr lg, :D

http://nichtieha.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest-aku-stick.html

~dYaHaHa~ said...

salam..amor join

http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

tq

FariehanIbrahim [LBC] said...

http://coretanakukahini.blogspot.com/2011/02/photo-contest-akudia-vintage.html

uncle~~ comel join gak! (^^)v

Nesa Wazir said...

Nesa da besarkan sikit gambar kat blog.atau nak nesa antar kat emel pun bole utk lebih jelas;D

http://sceecha-wonderworld.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

sham-inn said...

Hehe... Teman dah join dah yer...
cerr tgk... hehe... peace~~


http://mrsoggy.blogspot.com/2011/02/ga-aku-dia-vintage.html

sham-inn said...

aku dah sent ke blom tah td... xpe la.. sent skali lg.. hehe...

http://mrsoggy.blogspot.com/2011/02/ga-aku-dia-vintage.html

wahida shukeri said...

salam tuan tumah, i want to join too...
feel free to review my photos yea..thanks a lot...

http://wahidaartphoto.blogspot.com/2011/02/photo-contest-aku-dia-dan-vintage.html

Wahida Shukeri said...

salam tuan tumah, i want to join too...
feel free to review my photos yea..thanks a lot...

http://wahidaartphoto.blogspot.com/2011/02/photo-contest-aku-dia-dan-vintage.html

Pistachio said...

header blog nmpak smart!

pandazemoo said...

follower ke 995 nak join contest..

http://inifotoaku.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

semuga diterima penganjur^^

LadyMichelle said...

http://ladymichellelsy.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

eyna-chan said...

http://takemyheart2.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

last minute entry!! nge~~

BlueberrY CheesE said...

AKHIRNYERRR!!

kamal, saya dah masuk..hihihi
punyelah lama pilih gambar n edit gambar. hahaha. amin..puh3. semoga dapat. hik3

http://blueberrycheese3324.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

shahzik said...

ok da join jgak :D
http://shahzik.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

a's said...

wish me luck

http://violetredbubbles.blogspot.com/2011/02/photo-contest-akudia-dan-vintage.html

CouLeur de Chiqu3 said...

http://chiqu3chill.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html


publish sudahhhh...yeaaaahha

saljihitam said...

wahai pemerintah kom and teh typewiter.

bahawasanya sayee.

adalah dengan ini.

mengistiharkan.

yang saye dah join contest awokk.

cepat pegi cekkk ! hehe.

http://belogsibudakhitam.blogspot.com/2011/02/aku-dia-dan-vintage-photo-contest.html

sekian terima kasih.

klipklipkertas said...

http://perempuan-telenovela.blogspot.com/2011/02/join-jugak.html

in too.!

noraim said...

dah join :)

http://noraimismail.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

Fndy said...

im in. pakai kamera kodak pun boleh kan :D

http://fndy.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

Farieza Diana said...

Oke. Join! :)
http://fariezadiana.blogspot.com/2011/02/vintage.html

Khairiawani said...

oke done in :)
tq for the contest!
(^^,V)

http://wkhairiawani.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

AcongEduardo said...

nasib baik sempat..huhu

http://acongeduardo.blogspot.com/2011/02/akudia-dan-vintage-photo-contest.html

AcongEduardo said...

nasib baik sempat..huhu

http://acongeduardo.blogspot.com/2011/02/akudia-dan-vintage-photo-contest.html

gadis kayangan said...

hye3....sy da join contest ny...
ngk la.. thanx ea..

http://wwwgadiskayangan.blogspot.com/2011/02/aku-dya-n-vintage-c0ntest-photo.html

lynie said...

kamarukom ! saya join awk pnya contest :)
nahhh.

http://lynieizzaty.blogspot.com/2011/02/akudia-vintage.html

meeranamera said...

dah join contest nih :D (dengan sopan santun) HAHA

http://meeranamera.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

mE iS aS said...

as join sni..nseb bek sempat ;)

http://meloveas.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

lynie said...

update :)
http://lynieizzaty.blogspot.com/2011/02/akudia-vintage.html

falia shazana said...

join even mase dah suntuk! :)


http://leyaplusminus.blogspot.com/2011/02/aku-dia-dan-vintage.html

sophie said...

hyep2.. sempat lagi nk join kan?hehe

http://myunknownart.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

Amirrah Zawani said...

hyep.. dah join kontest ni..

http://planetmirra.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

:D

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

hope sempat . =.='

http://gulagulahati89.blogspot.com/2011/02/aku-dia-dan-vintage.html

aimi butterflies said...

da join ! :)

http://ashimia2611.blogspot.com/2011/02/photo-contest-aku-dia-vintage.html

farzana ariffin said...

jejaka kacak! i join jugak taw!!! ;DD

http://warna-warnihidupaku.blogspot.com/2011/02/aku-dia-dan-vintage-photo-contest.html

gadis kayangan said...

update~!! ^_^

eryne oLivea said...

hey . dah join . hope u suka ek (:


http://luluboneka.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

hazari. said...

Okay, joined joined. hehhe. ni dia link.

eh ?: me, you and vintage photo [contest].

aien's said...

Saya join , Sorry lambat :)

http://nurulainfishyhae.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dia-vintage.html

Hzwan Hammad said...

aku dh tukar gmbat len..so, sbmit skali lg..xpe kn?hehe

http://hzwanhammad.blogspot.com/2011/02/vintage-contest.html

Nur Muhd Amin said...

http://nurmuhdamin.blogspot.com/2011/02/photo-contest.html

update ! has 3 new photos ! check it out bro !

Khairiawani said...

banyak sangat gamba yang lawa lawa.
cmne la nak pilih yang terbaek ni kan ;))
hehe. penin penin :)
nwy, all the best everybody!
pemenang kang tangkap gamba smue org yang in contest ni eh ;))
hahaha

edoraemon said...

http://edoraemon.blogspot.com/2011/02/aku-dia-ter-vintage-kan-diri-haha.html


join! haha

aiman afiq. said...

dah join :)
http://humblemumbleaiman.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

A Little Girl said...

this is mine :)


http://aliamiraisthekey.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

akuiwana said...

saya join! ;p
http://akuiwana.blogspot.com/2011/02/akudia-vintage-photo-contest.html

.afyn. said...

da join..heheheh =)
http://http://alohaduniasaya.blogspot.com/2011/02/contest-akudia.html

MisS CikU said...

miss ciku dh hupdate....
jmpt singgah ya....

http://lasayie.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

KeYLa GoJez said...

http://imakillerbutnotamurderer.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

dah join da..

dayahremlee said...

harap dterima =D

http://dayahremlee.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

kumin alfi said...

http://kekuminanbukanotakkuning.blogspot.com/2011/02/vintage-vintage.html



nahh, ikhlas aku menyertai pertandigan ini,
selamat pulang ke Malaysia :D

tika chokot said...

sempat lg x nak join ? hehee..
btw, font entry ni ade sikit mengong. ade masalah tknikal sikit. mintak ampun ye kalo pening nak baca. :p



http://ceritachokot.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

wAwANiNi said...

join tuk suka2..;)
hope sudi terima...;)

http://ctwanie.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

hudhud said...

lat minute !

http://hudhudpunyablog.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-contest-aku-lupa.html

:) tq :D

aJieM_iyMa said...
This comment has been removed by the author.
aJieM_iyMa said...

sayep join!!
belum terlambat kan??
juz mencube nasib... ngeee~ :D
khas untuk mR. kamarukom! HAHAHA.. ;D

http://ajiemisiyma.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

eiymnajmie said...

dh join..arap2 ade chance..

http://zumiela7.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

.:: eFaA ::. said...

http://blogcikefa.blogspot.com/2011/02/kenapa-yeaku-gemar-masuk-di-saat-akhir.html

da masuk..walaupun tggal bape jam ag..hehehe

Atigxhah Ghibwan said...

Saya mahu Instax mini T____T hihihi saje nyebok sini, check updates xD

dayahremlee said...

upadate .. tambah pic =D

http://dayahremlee.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

Hariz said...

nak join jugaaaaakk
last minutes punya plan...
http://wayoflife-hariz.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dia-vintage.html

zEha said...

Huaaaa nak join tapi dah terlambaaat!!

zEha said...

Huaaaa nak join tapi dah terlambaaat!!

sophie said...

Kom,Sofiey dah masuk.. Nie list entry.. Tengok yea.. ;)

http://sophiemokochi.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

Mimiechan said...

dengan besar hati nya join contest ni
gudluck untuk aku

http://mimiehamzani.blogspot.com/p/kontest-aku-dia-vintage.html

Mimiechan said...

dengan besar hati nya join contest ni
gudluck untuk aku

http://mimiehamzani.blogspot.com/p/kontest-aku-dia-vintage.html

d_LA said...

Hins..hins..naseb bek sempat join..

http://nasi-kerabu.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

Zana Zingaa. said...

suda join bro ;) even tinggal bape jam jee, diterima kannnn. tp ramainyaaa T__T

http://episodzana.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

tenkiu ;p

ekin said...

http://ekinamin.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

dah join :))

mimieux said...

i dah joinn.,.=)

http://beletiaq.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

me-myra said...

http://bewareofsecretz.blogspot.com/2011/02/aku-dia-dan-vintage-photo-contest.html

ecah said...

alamak..last date..sempat lg kan.?nway, adiah mmg menarik sgt2 lah..teruja nak join..ehehee..

diz is my link :

http://blogcaripasal.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-contest.html

pjowt sahaja said...

I'm done . though last minute , still nak join jugekk . thank you (:

http://haffzsjowtnaked.blogspot.com/2011/02/aku-dia-dan-vintage-contest.html

Boring Aparatus said...

http://rubysukesukesaja.blogspot.com/2011/02/suke-suke-btol.html

YOUsoF said...

waduh.. aku terlambat tau la bro.....

hadiah boleh tahan cool!!

Mr. Domo said...

nak join gak!! sempat ag en..hehe

http://golekjatuhgoleklagi.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

tq wat kontest cool mcm nie

Cahaya Kewangianku said...

dah joinnnnnnnnnnn
hehehehe....
nak g rest jap...

http://astoryisaboutyouandme.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

bokbong mato meros said...

errrr.....ok

http://alkisahdulutatkalamula.blogspot.com/2011/02/aku-dia-dan-vintage-photo-contest.html

bokbong mato meros said...

http://alkisahdulutatkalamula.blogspot.com/2011/02/aku-dia-dan-vintage-photo-contest.html

biskut.marie said...

da join contest ni .
link :

http://biskutmarie.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

Aisy Naa said...

Naa join nih.. alert2... hihi... wish im lucky this time.. xpenah ag dpat menang kalo join contest sblum nih... kali ni hope bole.... ;)

http://dhati-naa.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dia-vintage.html

Syeida Ramli said...

7 hours, 28 min, 15 sec left..
dah terlamabt,tapi rasa macam nak join jugak la....and dah JOIN pun..^___^

http://cokodokcokolat.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

zee ong said...

http://zyraong.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html#links

dahh!! hahah. hari last baru nak join!!! haha.

amarhalim said...

da join der..

http://amarhalim.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

tq..

charul said...

mau cube nasib :)

http://susahlamacamni.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-contest-try-n-error-d.html

i.k.a.e.s.k.e.y said...

me join too =)

http://kecilitumolek.blogspot.com/2011/02/aku-dia-dan-vintage-photo-contest.html

fila said...

fila dh join...

http://norshafila.blogspot.com/2011/02/aku-dia-dan-vintage-photo-contest.html

Hanis MY said...

akhirnyaaa ahkak menjoinkan diwi eheh.. ni link

http://hanasakura-tomodachi.blogspot.com/2011/02/aku-dia-dan-vintage-photo-contest.html

goodluck to me!

sara said...

excited nk join :DD

http://saralittlebox.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dia-vintage.html

caliph shuriken said...

salam, bro..
join last minit ni, sggah check ok, arigatou ^^

http://caliphshuriken.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

iyashi gurlz said...

http://daisuki611.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

sayer join!..adekah sayer peserta last??hahaha

Hanisah Sharip said...

last minit join ! :)

http://hanissasharip.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

s.H Love S.N(Miss PiNk) said...

hi...da join dh...
http://misspink-eda.blogspot.com/
=)

s.H Love S.N(Miss PiNk) said...

hi...da join dh...
http://misspink-eda.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html
=)

cik ciput said...

sebelum beberapa jam tamat contest ni, saya dengan rendah dirinya join contest ini. Hehe :)

http://ceriteracikciput.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dia-vintage.html

MERAH said...

maaf lambat!hehe.nah!!

http://ituakuyangkaucari.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

2N said...

pergh, nak join gak. try try je la. =DD

http://mockinghead.blogspot.com/2011/02/akudia.html

e F a said...

http://noralifah.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage.html

join d saat2 aher.. :D

princess laila said...

too late kah?? =___=

saya join taw!! @_@

http://acikneazara.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

«Oldest ‹Older   401 – 600 of 636   Newer› Newest»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...